Magia sarbatorilor de Paste la eMAG cu reduceri de Iepuras!

Magia sarbatorilor de Paste la eMAG cu reduceri de Iepuras!Beneficiem de o noua campanie de reduceri, in zilele de 7, 8 si 9 Aprilie, sub numele de cod Magia Sarbatorilor de Paste la eMAG.

Doar┬áNebunia Promotiilor are nevoie de o campanie de reduceri Pascale si in 2015 ­čÖé .De…trebuia sa-l ajute cineva pe Iepuras pentru cadourile de Paste.


UPDATE:
Gata, eMAG a inceput undeva pe la ora 7 (de aceasta data) si ca de obicei avem o pagina dedicata campaniei: http://www.emag.ro/cmp/magia-sarbatorilor-de-paste/, unde sunt afisate cam aceleasi categorii:
IT&Mobile 
reducere 15% la Telefon mobil Apple iPhone 6, 16GB, Space Grey, plus 310 lei card cadou care se aplica la suma de 3.099 lei (vezi link aici)
reducere 16% la Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Silver, plus 220 lei card cadou care se aplica la suma de 2.199 lei (vezi link aici)
reducere 22% la Telefon mobil LG G2 Mini 4G, 8GB, Black, plus 10 % card cadou care se aplica la suma de 699 lei (vezi link aici)
reducere 25% la Laptop Asus X553MA-SX457B cu procesor Intel Celeron® Quad-Core N2940, 1.83GHz, 4GB, 500GB si Microsoft Windows 8.1, plus 10% card cadou care se aplica la suma de 999 lei (vezi link aici)
TV, Foto & Electronice
 reducere 30% la Televizor Smart LED Toshiba 40L3433DG, 101 cm, Full HD, plus 140 lei card cadou care se aplica la suma de 1399 lei (vezi link aici)
 reducere 29% la Televizor LED Smart TV 3D Philips Ambilight, 48PFS6909, Full HD, 122 cm, plus 230 lei card cadou care se aplica la suma de 2299 lei (vezi link aici)
 reducere 25% la Televizor LED Smart TV 3D Philips, Ultra HD, 127 cm, 50PUS6809, plus 300 lei card cadou care se aplica la suma de 2999 lei (vezi link aici)
Copii & Jucarii

Electrocasnice & Supermarket

Ingrijire personala & Parfumuri

Sport, Carti, Media

Auto, Bricolaj, Casa, Petshop 

Fashion

Exista si un ghid al acestei campanii pe care eMAG la pregatit la adresa http://www.emag.ro/newsletter/2015_04_06_Teasing_Magie_Paste/, de unde putem afla ca vor fi reduceri la mii de produse, de pana la 50% daca este sa ne luam dupa banner-ul campaniei. Suplimentar se mai aplica reduceri de 10%, sub forma de card cadou, iar suplimentar, daca achizitia/comanda se face prin aplicatia eMAG, reducerea creste cu inca 5%, in total de 15% reducere prin card cadou.

Magia sarbatorilor de Paste la eMAG cu reduceri de Iepuras!

Ultima campanie de acest fel, cand s-au pus la bataie carduri cadou, a fost in 12 martie, de Ziua Cumparaturilor Online la eMAG.
Esti pregatit pentru Magia Sarbatorilor de Paste la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Nu ne ramane decat sa asteptam si vom descoperii care vor fi de fapt reducerile pe care le vor aplica cei de la eMAG de iepuras. Un alt semn de intrebare este ora la care vor incepe campania. Nu-i bai, oricum avem timp berechet pentru cumparaturi si cadouri de Paste ­čÖé . Maine dimineata voi face o verificare, iar daca este ceva interesant revin cu informatii. Oare vor avea tupeu sa aplice reduceri si la noile telefoane de la Samsung: Galaxy S6 si S6 Edge.

Cum spuneam, nu avem ce face decat sa asteptam, iar intre timp sa urmarim filmuletul campanie daca tot a aparut… sa nu ne plictisim ­čÖé .

Magia sarbatorilor de Paste la eMAG cu reduceri de Iepuras!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Tumblr
Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cel.ro