Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuite

Premii: 10 licente F-Secure Antivirus for Workstation
Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuiteA sosit vremea si pentru un concurs, asa ca Vastit.ro in colaborare cu Infodesign Group, unic distribuitor al solutiilor antivirus F-Secure in Romania, Bulgaria si Rep. Moldova, ofera gratuit 10 licente F-Secure Antivirus for Workstation (vezi detalii mai jos in articol).

Probabil ca cei mai multi dintre voi s-au confruntat cu virusi informatici, care au generat efecte de genul: distrugerea de fisiere importante, modificarea dimensiunii fisierelor, stergerea totala a informatiilor de pe disc, inclusiv formatarea acestuia, incetinirea vitezei de lucru a calculatorului pana la blocarea acestuia si lista poate continua.
P: Vezi promotiile de la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Pentru a evita situatiile mai sus aminte este foarte importanta utilizarea unei solutii antivirus. O solutie antivirus este special creata pentru detectarea virusilor prin verificarea continutului fisierelor si semnalarea prezentei semnaturii unui virus si pentru prevenirea infectarii prin supravegherea actiunilor din memorie si semnalarea intalnirii unor anumite actiuni care ar putea fi generate de existenta in memorie a unui virus.

Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuiteF-Secure Antivirus protejeaza in timp real computerul impotriva virusilor, a aspyware-ilor,  a atasamentelor infectate precum si a celorlalte forme de malware.  
Actualizarile de securitate automate si reactia in timp real la amenintarile aparute garanteaza cea mai rapida si mai buna protectie impotriva tuturor amenintarilor noi, in timp ce protectia impotriva exploit-urilor oferita de modulul DeepGuard va ofera un nivel superior de securitate.
Solutia F-Secure Antivirus incearca in mod automat sa dezinfecteze fisierele infectate pe care le gaseste in timpul scanarii manual. Aveti posibilitatea de a selecta cum doriti sa se manevreze fisierele daunatoare atunci cand sunt descoperite.

Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuite

Detalii concurs
Pentru a castiga o licenta antivirus F-Secure trebuie sa raspundeti corect intr-un comentariu la intrebarea indicata mai jos. Sunt asteptate raspunsuri cat mai complete.

Ce functie are modulul DeepGuard inclus in solutia F-Secure Antivirus?

Perioada: 24 21 august – 30 septembrie 2015
Premii: 10 licente F-Secure Antivirus for Workstation (1 licenta electronica pentru un PC/Mac valabila 1 an de la data instalarii)
Castigatori: Castigatorii vor fi alesi prin intermediul random.org, iar licenta va fi livrata prin e-mail.
Multa bafta!

Related Post
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cel.ro