Concurs, Unboxing si Mini Review-Boxa portabila Freecom Waterproof Fotbal Edition

Concurs, Unboxing si Mini Review-Boxa portabila Freecom Waterproof Fotbal EditionPentru ca tot se apropie campionatul European de fotbal, m-am gandit sa va prezint o boxa portabila, una in ton cu evenimentul 🙂 . Mai exact Freecom Tough Speaker (Fotbal Edition), o boxa portabila, foarte simpatica, cu o forma de minge de fotbal. 

Si pentru ca aceasta boxa am primit-o cadou la achizitia unui telefon Samsung, am spus ca-i rost de un concurs. Vezi detalii la sfarsitul articolului.

Boxa dispune de bluetooth 3.0 pentru conectarea la telefon/tableta, este rezistenta la apa, iar lucru cel mai interesant este functia de handsfree pe care o poate executa cu ajutorul unui microfon incorporat. Deci pe langa faptul ca o putem folosi pentru a asculta muzica in diferite situatii (in ploaie, sub dus 🙂 ), o mai putem folosi si pentru a raspunde si vorbi la telefon. Un lucru foarte util.

Dispune de 2 butoane de volum, unul de Play/Pause cu ajutorul caruia putem raspunde sau inchide un apel. In plus, mai gasim un compartiment ascuns, unde se afla un port microUSB pentru incarcarea bateriei si butonul de ON/OFF.Concurs, Unboxing si Mini Review-Boxa portabila Freecom Waterproof Fotbal Edition

Eu am testat-o si pot spune ca este o boxa OK, cu un sunet acceptabil, cu o putere de 8W. Dupa cum veti observa in filmulet, sunetul nu este distorsionat. Bateria se lauda cu o autonomie de pana la 30 de ore, suficient zic eu.

Acest model nu-l mai puteti gasi prin magazinele de pe la noi, doar versiunea Orange mai este disponibil, la pretul de 89 de lei si  care face acelasi lucru, doar ca este portocalie iar forma este un pic diferita.

Concurs – Castiga Boxa portabila Freecom Waterproof-Fotbal Edition

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este:
– sa lasi un comentariu aici la articol (NU pe Facebook), legat de ce crezi ca va face Romania la Campionatul European din acest an;
– like la pagina de Facebook vastIT;
– like si share la acest articol pe pagina voastra de Facebook.

Concursul tine 2 saptamani, pana pe data de 11 Iunie, cand Romania speram ca va face un joc bun cu Franta, iar castigatorul va fi extras cu ajutorul lui random.org dupa aceasta data (11 Iunie). Multa bafta!

Related Post
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cel.ro