Avem Samsung Galaxy S7 si Gear VR in teste

Avem Samsung Galaxy S7 si Gear VR in testeIntr-un final, am reusit sa-mi programez timpul astfel incat sa pot face teste unuia din noile flagship-uri  Samsung. Asadar, am primit pentru testare noul Galaxy S7 impreuna cu un Gear VR, de la Samsung.

Dupa cum stiti Samsung a lansat in Februarie 2016 noile telefoane Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, intr-un eveniment organizat cu o zi inaintea inceperii Mobile World Congress din Barcelona. Iar la aproximativ 2 saptamani, in martie, a ajuns pe cai oficiale si in Romania, unde am fost si eu si am facut un hands on.

Ca o prima impresie, pot spune fara nici o ezitare ca Galaxy S7 arata foarte bine, face poze de exceptie si costa ceva parale 🙂 .

In fine, o sa ne apucam sa-l testam (pustiul meu se ocupa de jocuri 🙂 ), asa ca daca aveti intrebari, sau vreti sa testam ceva anume, astept comantarii.

Avem Samsung Galaxy S7 si Gear VR in teste

A era sa uit…pentru ca Samsung se lauda ca noile Galaxy S7 sunt waterproof (rezistente la apa timp de 30 de minute, la o adancime de 1,3 metri), l-am pregatit pentru baita 🙂 .

Related Post
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cel.ro