Allview lanseaza E3 Sign cu senzor de amprenta

Allview lanseaza E3 Sign cu senzor de amprenta logoDe ieri 10 martie, ne putem bucura de un nou telefon cu senzor de amprenta, asta dupa ce Allview a lansat in Romania E3 Sign, ca tot este in tendinte sa fi amprentat ­čÖé .

Daca cei de la Samsung pot face copy/paste de la Apple, de ce n-ar face si cei de la Allview. Insa in acest caz, diferenta o face pretul care evident este mai mic fata de “concurenta”, doar 1000 ron ­čÖé .

Verificand cu ce se lauda constatam urmatoarele: este un smartphone Dual SIM 3G, cu un display rezistenta la zgarieturi de 5.5 inch IPS OGS, cu rezolutie HD (1280x720px), procesor Cortex-A7 Quad Core de 1.3 GHz, 2GB memorie RAM si 16GB memorie de stocare plus un port microSD.

Pe partea de procesare video au folosit Mali-400MP2, iar ca baterie au una bucata de 2800 mAh, cu 280 ore in stand by si pana la 622 minute pentru convorbire.

P: Telefoane Allview la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Pe partea Foto-Video, Allview E3 Sign este dotat cu o camera principala de 8MP, Sony IMX219 care stie filmare Full HD si este insotit de un Led flash, iar camera frontala cu clasicul 2MP.

Allview lanseaza E3 Sign cu senzor de amprenta

In rest se mai lauda cu amplificator audio NXP, evident senzorul deblocare prin amprenta, infrarosu insotit de aplicatie pentru telecomanda, GPS si AGPS, Radio FM, Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n insotit de WiFi Direct si WIFI Display, senzor de proximitate si accelerometru.

Allview lanseaza E3 Sign cu senzor de amprenta

Allview E3 Sign are sub capota un Android 4.4, KitKat si inca cateva aplicatii pentru: make-up, mod gesturi, mod protejare atingere, “Fereastra multitask plutitoare”. In rest va mai spun ca are 161,9 g si masoara 152.5×75.9×9.3 mm, iar in cutie pe langa incarcator si cablu USB mai gasim o pereche de casti, folie pentru display si o husa tip carte (Flip Cover).

Le uram succes.

3 Replies to “Allview lanseaza E3 Sign cu senzor de amprenta”

  1. Marius Sorin

    Telefonul pare performant, este un telefon care atrage privirile atat prin design cat si prin specificatii. Mie unul chiar imi place!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.