YouTube Gaming se lansează astăzi

YouTube Gaming se lanseaza astazi

Astazi 26 August Google se pregătește sa lanseze YouTube Gaming, un serviciu dedicat evident conținutului  video despre si cu gaming, inclusiv live streaming. Astfel Google spera sa adune toată comunitatea de gameri într-un singur loc 🙂 .

Toate acestea sunt posibile datorita celor 25000 de pagini dedicate gaming-ului existente pe Youtube, pagini care de astăzi vor fi disponibile atât pe web cât și prin app (Android și iOS).  Alte lucruri pe care Google le anunță disponibile pe noua platformă sunt: “high frame rate streaming at 60fps, DVR, and automatically converting your stream into a YouTube video“.

Modul de căutare pentru serviciu a fost customizat astfel încât sa găsească/favorizeze sugestii de cuvinte asociate cu gaming-ul: “typing ‘call’ will show you ‘Call of Duty’ and not ‘Call Me Maybe’“.

Primul anunț legat de YouTube Gaming a fost făcut în iunie anul acesta, când a fost prezentat si un top al celor mai căutate jocuri pe google. Tot atunci se zvonea că serviciul va fi disponibil pentru început doar pentru US și UK. UPDATE: serviciul este disponibil pe web si in Romania.

YouTube Gaming se lanseaza astazi

Deja lumea rea caută nod în papură și vede un YouTube Gaming ca singur competitor pentru Twitch.

Mai multe info suplimentare găsiți aici. Si ca să nu vă plictisiti, uite si un First Look al aplicatiei de pe Android de la E3 2015.

One Reply to “YouTube Gaming se lansează astăzi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.