Ziua Resigilatelor la eMAG 23 Octombrie 2015

Ziua Resigilatelor la eMAG 23 Octombrie 2015Maine 23 Octombrie, eMAG organizeaza o noua campanie de reduceri la produsele resigilate. Dupa cum probabil stiti, eMAG a facut o regula in acest sens, iar o data pe luna avem parte de Ziua Resigilatelor.

Daca nu mai aveti rabdare pana de Halloween sau de Black Friday (sigur eMAG le pregateste ­čśë ), iar produsele resigilate nu sunt un inconvenient, acum este o noua sansa pentru voi sa achizitionati produsul dorit.
Ziua Resigilatelor la eMAG 23 Octombrie 2015Ziua Resigilatelor la eMAG 23 Octombrie 2015

Si eu am cumparat cateva produse resigilate si nu am avut probleme. Ideea este sa fi atent la descriere si la motivul pentru care a fost resigilat produsul respectiv. In general majoritatea produselor sunt “absolut noi, returnate inainte a fi folosite. Si doar pentru ca a fost deschis ambalajul, pretul lor scade semnificativ”.

Ultima campanie a Resigilatelor a fost in data de 25 Septembrie 2015, cand eMAG anunta reduceri de pana la 50% la produse din categoriile: Telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, electrocasnice si multe alte produse resigilate.

Evident, link-ul cu produsele in cauza il va fi http://www.emag.ro/resigilate, unde probabil vom gasim afisate cam aceleasi categori, cu aceleasi reduceri:
– 50% la Telefoane
– 50% la Tablete
– 30% la Laptopuri
– 55% la Televizoare
– 55% la Electronice
– 40% la Electrocasnice

Ziua Resigilatelor la eMAG 23 Octombrie 2015

Asa cum spuneam eMAG a transformat acesta campanie in una lunara, insa nu sunt convins ca in Noiembrie vom mai avea parte de noi reduceri la Resigilate. De ce cred asta?…pentru ca in Noiembrie eMAG va organiza in acea perioada Black Friday 2015 ­čÖé .
Intre timp va puteti delecta cu filmuletul campaniei din┬á25 Septembrie Ôçô.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.