Samsung Galaxy J7 2016 Unboxing

Samsung Galaxy J7 2016 UnboxingSamsung Galaxy J7 2016 (SM-J710FZKNROM) este noua achizitie din familie in materie de smartphone, asa ca este musai sa-i facem o prezentare ca la carte.

Voi incerca sa-i fac un review complet, asa ca daca vreti sa testez ceva anume sau aveti intrebari, astept comentarii.

Anuntat in mai 2016 si lansat pe piata in aprilie 2016, J7 2016 este un telefon mid-range dar primul de la Samsung care ofera blitz pe partea frontala pentru un selfie de calitate.

Cand m-am gandit la achizitie am luat in calcul dorintele pustiului meu (ma bate la cap de ceva timp 🙂 ):
– Tati cand imi cumperi un telefon mai performat, care sa aiba Android?…telefonul meu are Windows si nu pot instala jocurile pe care le vreau.”

Evident, nu am putu rezista, in plus trebuia salvat telefon lui Mami, telefon care era destul de chinuit in ultima perioada.

In cutie, telefonul este insotit de o pereche de casti de care nu sunt asa incantat, un alimentator si ceva maculatura, iar despre design nu sunt foarte multe de spus, regasim aceleasi forme pe care le gasim in general la telefoanele Samsung, asta nu inseamna ca este ceva rau. Telefonul arata bine, este subtire (7.8 mm), cu o rama complet metalica, iar calitatea finisajelor este una premium, chiar daca vorbim de un mid-range.Samsung Galaxy J7 2016 UnboxingCa o prima impresie, va pot spune ca telefonul se misca foarte bine datorita procesorului Octa-Core de 1,6 Hz si a memoriei RAM de 2GB. Ecranul este unul HD (1280 x 720 ) Super AMOLED, de 5,5 inch, care reda imagini si culori la o calitate foarte buna.

Am facut un scurt unboxing, pe care il puteti urmarii accesand video-ul de mai jos. Telefonul este achizitionat de la eMAG (resigilat) si a costat de lei…restul va fi dezvaluit in review.

Samsung Galaxy J7 2016 Unboxing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.