Dell lanseaza laptopul XPS 13 si un nou monitor UltraSharp

Noul DELL XPS 13 Plus a fost reproiectat de la zero și a fost inspirat de Gen-Z, beneficiind de mai multă performanță, cu un procesor Intel Core de a 12-a generație de 28 W (față de 15 W la generația anterioară), susținut de ventilatoare mai mari care asigură un flux de aer cu 55% mai bun fără a crește zgomotul sau temperatura.

Dell lanseaza laptopul XPS 13 si un nou monitor UltraSharp

Dell lanseaza laptopul XPS 13 si un nou monitor UltraSharp

XPS 13 Plus este proiectat pentru a fi minimalist și modern. Tastatura elegantă, dispunerea funcțiilor, touch pad-ul și suportul pentru palmă oferă un aspect curat și iconic, completat de marginile curbate și confortabile de la un capăt la altul. 

Proiectată cu taste mai mari (cunoscute și sub denumirea de zero-lattice), tastatura este confortabilă și eficientă. Rândul superior al tastaturii este acum mai curat, datorită unei noi experiențe tactile capacitive care vă permite să comutați cu ușurință între tastele media și cele funcționale. Trackpad-ul tradițional a fost înlocuit cu un touchpad din sticlă, care oferă răspunsuri haptice la atingere.

Express Charge 2.0 aduce laptopul la o autonomie de aproximativ 80% în mai puțin de o oră, iar funcțiile tactile capacitive, touchpad-ul din sticlă și tastatura evoluată maximizează interfața cu utilizatorul.

XPS 13 Plus este disponibil în culori atemporale, una deschisă (Platinum) și una închisă (Graphite), cu un finisaj de suprafață îmbunătățit, premium.

Dell lanseaza laptopul XPS 13 Plus 17 si un nou monitor UltraSharp 2

Dell lanseaza laptopul XPS 13 Plus 17 si un nou monitor UltraSharp 2

Ecranul InfinityEdge (OLED cu Eyesafe și rezoluție de până la 4K+) continuă să ofere o experiență de vizualizare practic fără ramă, fiidu-i redus numărul de straturi din ecran pentru a îmbunătăți claritatea și a reduce greutatea.

XPS 13 Plus are patru difuzuare, două sunt ascunse sub tastatură, în timp ce celelalte două difuzoarese află la bază.

Este primul XPS fabricat folosind surse de energie regenerabilă hidroenergetică, reducând semnificativ amprenta de carbon a aluminiului și este 100% reciclabil, astfel încât poate fi reutilizat în noi PC-uri, îndeplinind obiectivele Dell pentru 2030.

Am fost creat un proces de fabricație mai simplu și mai eficient, pentru a fi prietenoși cu mediul înconjurător. Prin eliminarea etapelor și prin reducerea finisajelor și materialelor – dar prin îmbunătățirea celor care rămân – au fost redus numărul de piese casate și s-a redus amprenta globală de carbon. Toate ambalajele noi sunt fabricate 100% din materiale provenite din surse durabile sau regenerabile, cu documentație pe hârtie care sporește reciclabilitatea acestora.

XPS 13 Plus va fi disponibil la nivel mondial în primăvara anului 2022, cu Windows 11 sau Ubuntu 20.04 Developer Edition. Prețurile vor fi confirmate mai aproape de data de livrare.

Primul monitor din clasa sa cu tehnologie IPS Black Panel care dispune de o cameră web inteligentă cu un senzor CMOS Sony STARVIS 4K HDR pentru reglarea luminii, capacitate de încadrare automată AI, funcții de securitate inteligente integrate și claritate vizuală îmbunătățită.

Noul monitor Dell UltraSharp 32 4K pentru videoconferințe, cu UltraSharp Webcam UltraSharp

  microfoane dual array cu anulare a ecoului și difuzoare de 14 W, acest monitor oferă cea mai bună experiență vizuală și de colaborare posibilă.

Tehnologia revoluționară IPS Black și VESA DisplayHDR 400 vă permite să vizualizați conținutul mai detaliat, cu rezoluție, contrast și culoare 4K – în timp ce ComfortView Plus reduce emisiile nocive de lumină albastră și păstrează acuratețea culorilor.

Pe partea de videoconferință, noul UltraSharp este certificat pentru Microsoft Teams și vine cu funcții de confidențialitate și productivitate – permițându-vă să activați și dezactivați cu ușurință microfoanele, să activați/dezactivați camera cu SafeShutter și să vă conectați și deconectați rapid.

Monitorul pentru videoconferințe Dell UltraSharp 32 4K (U3223QZ) va fi disponibil la nivel mondial pe 29 martie. Prețurile vor fi confirmate mai aproape de data livrării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.