Sterilizator UV-C cu încarcare wireless de 10W, UNIQ LYFRO Air Capsule All in One

Trăim vremuri dificile datorită pandemiei generată de COVID-19, iar distanțarea socială, purtarea măștii și igiena sunt cele mai importante lucruri care trebuie respectate pentru a ne feri de infectare şi implicit de a ajunge în spital. Tehnologia vine în ajutorul nostru și în astfel de situații.

Sterilizator UV-C cu încarcare wireless de 10W, UNIQ LYFRO Air Capsule All in One

Sterilizator UV-C cu încarcare wireless de 10W, UNIQ LYFRO Air Capsule All in One

Dacă platformele de socializare și streaming ne pot ajuta să păstram distanțarea socială, există diverse soluții care ajuta la igienizarea obiectelor pe care le folosim zilnic, obiecte pe care nu le putem spăla cu apă și săpun și care probabil sunt printre cele mai purtătoare de microbi:
– telefonul și husa acestuia
– căștile
– încărcătorul de la telefon
– cheile de la casă sau mașină
– cartelele de acces
– memoriile externe USB
– portofelul și banii
– carduri bancare
– ochelarii
– chiar și masca de protecție
… iar lista poate continua.

Un astfel de produs este sterilizatorul UV-C UNIQ LYFRO Air Capsule All in One, sterilizator care are funcție de încărcare wireless la 10W și funcție de odorizant.

Sterilizatorul vine în cutie împreună cu un cablu de alimentare USB de tip C și instrucțiunile de utilizare.

Specificații:
– Port alimentare: USB Type-C (este necesara folosirea unui încărcător USB 5 V / 9 V / 12 V)
– Încărcare wireless: max 10 W
– Putere lumină UV-C: 2 W
– Timp dezinfectare (Rapid): 8 minute
– Lungime de undă UV-C: 253.7 nm
– Dimensiuni (exterioare): 220 x 125 x 58 mm
– Dimensiuni (recipient): 167 x 160 x 85 mm
– Greutate: 401g

Designul este unul plăcut, dintr-un plastic alb mat, aşa că nu iți dorești să-l ascunzi atunci când îl utilizezi. Este de formă ovală, cu un buton rotund și un led pe marginea din față, iar pe spate este amplasat conectorul USB de tip C. Pe spate, sterilizatorul are 4 piciorușe de cauciuc cei oferă o stabilitate mai bună.

Aparatul are trei funcții:
dezinfectare “Deep AbsoDense” cu durata de 8 minute și pe baza de ultraviolete (UV-C) având rol de eliminare pana la 99.9% a baterilor de pe toate suprafețele obiectelor
alimentare Wireless a dispozitivelor mobile cu suport Standard Wireless 5 W, Fast Wireless 7.5 W (device-uri precum Apple iPhone 8 / 10 / 11), Fast Wireless 10 W (device-uri Android)
odorizant destinat imprimări mirosurilor plăcute pe obiecte, folosind câteva picături de ulei parfumat în compartimentul special din interior.

Sterilizatorul este destul de încăpătror și simplu de utilizat. Îl alimentezi la un port USB, introduci obiectul sau obiectele pe care vrei să le dezinfectezi, închizi capacul, apeși butonul de pornire și aștepți 8 minute până procesul de dezinfectare se finalizează. Aparatul are integrat un senzor, acesta îl face să pornească sterilizarea la închiderea capacului și să o oprească atunci când capacul este deschis.

Un astfel de produs este foarte util atât acasă, la birou sau chiar în mașină, pentru că este relativ mic și ușor (401g) și se alimentează prin USB, deci portabil. Eu am folosit chiar o baterie externă Samsung pentru testare.

Sterilizator UV-C cu încarcare wireless de 10W, UNIQ LYFRO Air Capsule All in One-4

Sterilizator UV-C cu încarcare wireless de 10W, UNIQ LYFRO Air Capsule All in One-4

În ciuda faptului că este mic, sterilizatorul este destul de încăpător. Pe langa telefon a încăput și un ceas, cheile de la casă, o memorie USB și încă mai era spațiu. În plus, încărcarea wireless funcționează în exterior chiar și în timp ce aparatul dezinfectează. 

Poate singurul minus în comparație cu alte astfel de sterilizatoare este faptul că procesul de încărcare wireless pentru același dispozitiv nu se poate efectua din interiorul aparatului, o dată cu procesul de dezinfectare. De exemplu, în timp ce sterilizezi telefonul sau căștile care au încărcare wireless, acestea nu se vor încărca dacă sunt în interior, ci doar după, din exterior folosind capacul sterilizatorului.

Sterilizatorul UV-C UNIQ LYFRO Air Capsule All in One are un preț de 169 de lei și îl puteți găsi la GSMnet.ro, unde mai găsiţi câteva modele asemănătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.