nebunia promotiilor – CM Fotbal 2014

nebunia promotiilor - CM Fotbal 2014Update….nebunia promotiilor – CM Fotbal 2014

Nici nu s-a terminat bine cu Rusaliile ca incepe Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Un alt prilej  pentru concursuri si promotii.
Cei de la Emag vin cu un concurs nou si pun la bataie un BMW Seria 3. Tot ce trebuie sa faci, dupa ce te inregistrezi, este sa dai un pronostic atunci cand comanzi ceva de la ei si binenteles sa si ghicesti rezultatul. Mai multe informatii gasesti aici.

  Nebunia promotiilor de rusaliinebunia promotiilor de Rusalii

Goana dupa clienti => vanzari, ii face pe retaileri sa se agate de orice ocazie pentru a face vanzare.
Acum se leaga de Rusalii si fiecare incearca sa vina cu tot felul de super oferte care mai de care.

 

Nebunia promotiilor de rusaliiCei de la Emag vin cu Samsung Crazy Day unde pun la bataie o mare parte din gama de produse marca Samsung cu reduceri intre 17% si 46%. Oferta lor este valabila intre 5 si 8 iunie si o poti accesa aici.

 

Nebunia promotiilor de rusaliiCei de la Flanco vin cu Happy Days intre 4-5 iunie care probabil se va prelungi. Aici gasim oferte si reduceri mai mari s-au mai mici din toata gama de produse si toate marcile. Oferta lor completa o poti accesa aici.

 

Nebunia promotiilor de rusaliiAltex vine cu oferta “SOC” a la DD. Este o oferta tot la produsele marca Samsung. Aici nu mai vedem reduceri in %, ci preturi “taiate” sau reduceri “semnificative” de la cateva zeci la cateva sute de ron. Si oferta lor este valabila intre 5 si 8 iunie si o poti accesa aici.

 

Nebunia promotiilor de rusaliiMai sunt si cei de la CitGrup care vin cu oferta “BOMBA” unde au 30% la toate produsele din oferta. Oferta pare sa se adreseze doar produselor de tip refurbished. Despre refurbished am mai scris in trecut (vezi aici articol) si pare sa fie o alternativa din ce in ce mai cautata pe piata. Oferta lor pare sa fie un pic mai lunga si este valabila intre 6 si 9 iunie si o poti accesa aici.

Tot ce va pot spune sa cascati  bine ochii :},…si bafta la cumparaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.