Zvon iPhone 6 release date

Zvon iPhone 6 release date
“Gata!,…știm data lăsării oficiale pentru iPhone 6,… care urmeaza sa apară pe piață…..”,spune “zvonul”. Este de ajuns ca cineva sa se “scape” (cred ca totul este minuțios orchestrat) și începe nebunia pe internet.

 

 
Zvon iPhone 6 release date

Da, ați ghicit!…..din China vine informația “zvon” și o data cu ea vin și poze (vezi mai jos o galerie cu poze adunate de pe net) care vor sa facă comparație intre noul iPhone 6 (care cică va fi de 4,7 inch) și iPhone 5s. Tot “zvonul” mai spune ca este posibil sa fie chiar 2 telefoane (si un phablet de 5,5 inch). Acestea vor avea ecran mai subțire, colturi mai rotunjite și va fi ușor de “mânuit” (nu-mi dau seama cum) în comparație cu celelalte telefoane de dimensiuni asemănătoare.

Data lansării pare sa fie incerta. Unii spun ca 15 Septembrie este lansarea oficiala și 25 Septembrie pentru cea comerciala,..cel puțin în China. The Mirror este de alta părere și spune ca pe 19 Septembrie va fi lansarea iar Reuters vehiculează luna August este cea castigatoare si lista poate continua.

Tot ca zvon ar exista informații (din interiorul Apple), precum sunt deja in teste cu 2 operatorii de telefonie din China pe rețeaua 4G (conform appleinsider.com).


“Finally, sources claim Apple’s partner carriers in the region, China Mobile and China Unicom, are already testing prototype iPhone 6 units on their respective 4G networks.”


Informatiile cele mai interesante raman totusi cele legate de caracteristicile tehnice si de pret. Am incercat sa “culeg” de peste tot cate ceva si iata:

– va avea noul iOS8
– posibilitatea de incarcare a acumulatorului Wireless ,..asta ar fi chiar tare
– ecran 4,7 inch si/sau 5,5 inch cu rezolutie 1704×960 si design “Sapphire glass and LiquidMetal”, iar materialul din care este confectionat ecranul este mai subtire fata de cel folosit la IPhone 5
– uni spun ca este posibil sa avem surpriza sa vedem un curved display
– senzor “Heart rate EarPods” care iti simte pulsul
– va fi compatibil cu viitorul Apple iWatch
– memoria de stocare  va fi: 16GB (doar pentru varianta de 5,5 inch), 32GB, 64GB,.. iar modelul premiun de 5,5 inch poate avea 128GB sub capota
– legat de camera probabil se va utiliza aceasi ca a modelului 5s (8MP), dar se zvoneste ca ar fi de 12MB
– butonul de Power isi schimba locatia
– baterie intre 1,700mAh si 2,000mAh
20nm A8 chipset
– o conexiune imbunatatita Wi-Fi 802.11ac
– pretul va fi asemanator cu cel al iPhone5s si poate varia in functie de piata unde este comercializat. Se zvoneste ca pentru cel de 5,5 inch (versiunea low) va fi un pic mai scump si pretul de plecare va fi de la 299$ in comparatie cu 199$ cat a fost iPhone 5. In rest se zvoneste ca modelul cu 16GB va costa £549, cel cu 32GB £629 iar cel de 64GB va fi £709.

Era de așteptat sa apară ceva nou având în vedere ca iPhone 5S are peste 9 luni vechime iar concurența nu sta degeab. In plus fanii sunt in “fierbere” mai ales legat de “iPhone Air”,  varainta premium (un phablet) de 5,5 inch, pe care Apple ar vrea sa-l scoata pe piata o data cu iPhone 6.

Nu rămâne decât sa așteptăm si sa vedem ce este zvon și ce este adevărat. Sper totusi ca la noul iOS sa existe totusi buton de respingere apel, pentru ca la iOS7 nu este (vezi aici articol despre).

Si daca tot este zvon sa ne delectam cu un concept pe care probabil multi dintre il vor :).

Dar se pare ca interesul este mare de vreme ce exista un dummy cu care se face comparatie
iPhone 6 vs HTC One M8 vs Samsung Galaxy Note 3.

 

surse: mirror, pcadvisor knowyourmobile.com, appleinsider.com

 Galerie FOTO:

One Reply to “Zvon iPhone 6 release date”

  1. Pingback: iPhone 6 si Apple Watch s-au lansat - vastit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.