Look TV online Liga 1 vs Google Search

Look TV online Liga 1 vs Google SearchVa intrebati oare ce are in comun Liga 1, Look TV si Google. Este foarte simplu, zic eu, dar sa va explic.
(mai jos cateva site-uri cu Look TV live streaming online)

Pentru urmatorii 5 ani Liga 1 se va vedea doar pe Look TV, post care se transmite doar prin furnizorii de cablu TV si care o data cu noua achizitie (transmiterea Ligii 1), s-a “scos” din lista must carry. Ce inseamna asta? Insemana ca cei care vor sa retransmita postul TV trebuie sa plateasca pretul celor de la Look TV, iar pana acum s-au inteles doar cu UPC, Orange TV, Ines IPTV si Seenow, care reprezinta ~ 30% din piata. Pentru restul de abonati nu ne ramane (da si eu ma numar printre cei ca nu au Look TV in grila 🙂 ) sa “spargem seminte” pe la Radio Romania Actualitati, sa mergem cu halba de bere pe la prieteni, rude sau sa schimbam furnizorul de cablu.


update: tocmai ce s-a parafat intelegerea dintre Romtelecom si cei de la Intel Sky Broadcast (ISB), care detin Look TV si se pare ca de saptamana aceasta Liga 1 revine si pe Dolce.


Look TV online Liga 1 vs Google SearchDar sa revenim la oile noastre. Din motivele sus mentionate, iubitorii de fotbal din cei ~70% ramasi, “incing” cablurile prin cautarile efectuate pe google pentru alternative de vizionare, iar de cand a inceput Liga 1, conform Google Trends, cautarile dupa “Look TV”, “Look TV Online” sau “Look TV Live”, in zilele cu meciuri sunt printre primele sau chiar primele cu mii si chiar zeci de mii de cautari zilnice. Este la bataie cu subiectul ebola care si el face ceva trafic in zilele acestea.

Look TV online Liga 1 vs Google Search

Ce caut lumea mai exact? Cauta servere online care fac retransmiterea postului si implicita a meciurilor, gratuit pe internet.

Dar sa enumeram cateva dintre ele:
look-live.ro
tvronline.com/online-look-tv-live-gratis
mywebtv.info/look-tv
looktvonline.net
sports-tv.eu
ponturi-bune.ro/live

Si lista poate continua.

Look TV online Liga 1 vs Google SearchBinenteles ca au aparut ca “ciupercutele” si profitorii care si-au facut pagini destul de “aratoase”, care contin cuvinte cheie, le-au indexat binisor si au pus “tona de reclame” peste un asa zis player online. Sau sa faci un “update” la player ca sa poti ca altfel nu merge. Pana apuci sa pornesti transmisia sa dai cu duzina de click-uri pe reclame sa le intra “banutu” in cont. Pentru a scapa de reclame cautati cu mare atentie (folosit lupa de la purtator) “minusculul” X de unde le puteti inchide.

Sper ca nebunia sa nu dureze 5 ani iar RCS&RDS sa reuseasca sa ajunga si ei la o intelegere cu cei de la Intel Sky Broadcast (ISB) pentru retransmiterea postului si implicit a meciurilor. Astfel nu vom mai avea Look TV in topuri pe GOOGLE SEARCH :).

One Reply to “Look TV online Liga 1 vs Google Search”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.