nebunia promotiilor-flanco castiga timp liber

nebunia promotiilor-flanco castiga timp liber

Cei de la Flanco incearca pe 21 si 22 august sa ne aduca “mai mult timp liber” cu lozinca “Castiga timp liber.

Afla cum pe 21-22 august“.
Da, asa anunta pe site si pe pagina de facebook.


 

UPDATE 21 august ora 9:30:
Se pare totusi ca nu sunt reduceri doar la tablete, asa cum am crezut initial. Reducerile se aplica si la alte produse iar oferta pare sa fie un mix la de campanii  vechi si ceva produse noi.

nebunia promotiilor-flanco castiga timp liberDe ce cred asta?…Pentru ca la tablete se aplica reducerea de 20% pe voucher de la Flanco cod ROSU.
Am facut o prima verificare/comparatie cu Emag-ul la Tableta Utok i700, iar cei de la Emag par sa aiba un pret mai bun (vezi aici pret emag). Asta daca la pretul afisat pe pagina Flanco este aplicata deja reducerea de 20%.

nebunia promotiilor-flanco castiga timp liber La laptopuri cica sunt reduceri de pana la 20%. Aici am compartat cel mai ieftin laptop din promotie Lenovo IdeaPad G50-30, iar Flanco are pret mai bun (vezi aici pretul flanco) fata de Emag (vezi aici pretul emag). Diferenta nu este foarte mare (100 RON) dar poate conta.

 

 In rest mai avem la masini de spalat                  aparate de aer conditionat
nebunia promotiilor-flanco castiga timp libernebunia promotiilor-flanco castiga timp liber

 

 

 

 

la PC-uri si monitoare                                          la frigidere
nebunia promotiilor-flanco castiga timp libernebunia promotiilor-flanco castiga timp liber

 

 

 

 

Iar oferta mai contine si imprimantemasini de spalat vase si produse incorporabile.
Pentru oferta copleta click aici.


Tabletele ne ajuta sa avem mai mult timp liber. Cu o tableta ne putem cumpara o carte instantaneu, pe o tableta incap mii de carti iar in plus, noile aplicatii pentru citit sunt facute special pentru a nu obosi vederea – astfel cu o tableta economisesti hartie si citesti mai mult, avand mai multe carti, mai mult confort si mai mult timp liber. Pe tine cum te-a ajutat o tableta sa ai mai mult timp liber?


Probil ca vom avea promotii si reduceri la tablete. Asa cum arata baner-ul vom avea “mai mult timp” cu pana la 35% reducere.

nebunia promotiilor-flanco castiga timp liber

Flanco cod ROSU abia ce s-a terminat si nu cred ca a avut asa mare succes, sa nu mai vorbim ca le-a cam stat in gat promotiile de la concurenta altex black friday de vara si Summer Fest Emag, asa ca fac si ei ce pot. Sper sa nu fie aceasi “pacaleala” de la mall-ul reducerilor la flanco.

Inca nu avem detalii despre reduceri asa ca stai lipit aici pe site sa afli detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.