Domo pink days de toamna

domo pink days de toamna

Maine incepe o noua campanie Domo pink days de toamna. Promotia incepe maine 18 septembire si tine pana pe data de 22 septembrie.


UPDATE 18.10.2014 ora 10:

Promitator la prima vedere. Am facut cateva comparatii cu emag.ro,undeva dimineata pe la 8 si initial parea ca domo s-a straduit si a facut reduceri mai bune ca cei de la emag.ro. Dar pe la ora 10 surpriza, cei de la emag.ro s-au “suparat” si au ajutat preturile, cel putin la unele produse. Exemplu televizorul Samsung 32H5500. Totusi au mai ramas cateva produse cu care Domo ii “bate” pe cei de la emag.ro, cum ar fi TV LED Toshiba 32P1300DG unde este o diferenta de 200RON.


Nu a trecut foarte mult timp de la ultima promotie de acest fel (28 august vezi aici), unde se anuntau “reduceri explozive la mii de produse”, iar campania a tinut la fel ca si acum (5 zile).

In mediul online informatia nu a aparut inca. Probabil in cursul zilei de astazi vom afla mai multe detalii. Pana astazi au avut activa promotia back to school, promotie pe care nu o mai vad expusa pe prima pagina. Probabil se pregatesc de pink days.

Domo pink days de toamna

Vom revenii cand vom avea mai multe informatii despre promotie. Sa speram ca vor fi reduceri de apreciat pe domo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.