Elefant OUTLET – 1000 de produse la preturi WOW!

elefant outlet Cei de la elefant.ro revin dupa numai cateva zile cu o alta promotie Elefant OUTLET. Promotia a inceput astazi 22 si tine pana pe 24 octombrie si anunta ca va fi “deschis 3 zile si 3 nopti”, insa de aceasta data nu avem promotii la produse IT. Doar daca va intereseaza carti cu reducere de pana la 90%, home&deco cu reducere pana la 75%, un ceas nou cu pana la 80% reducere, si cateva electronice mici cu pana la 25% reducere.

Mai jos gasesti informatii despre ultima promotie.


elefant outletMaine, adica joi 16 Octombrie s-a anuntat o noua promotie cu “1000 de produse la preturi WOW!” la Elefant OUTLET.

Doar 7 zile au trecut de la ultima campanie elefant (Noaptea alba a shoppingului la elefant), o promotie care s-a tinut noaptea si unde au fost reduceri de pana la 90% la majoritatea produselor. De aceasta data informatiile sunt putine inaintea campaniei, stim doar ca vor fi preturi “WOW”.


Update 16 oct ora 9:00:

Promotia Elefant OUTLET a inceput si se lauda cu reduceri de pana la 90%. Asa cum am promis am revenit si incercam sa vedem ce este interesant in outlet:

– 12% reducere la Apple iPhone 5S, 16 GB iar pretul este mai bun decat emag si altex – vezi detalii aici
– chiar daca are o reducere mica de 4% si Samsung Galaxy S5 G900, 16GB este mai ieftin fata de altex – vezi detalii aici
– si pe Samsung Galaxy Note 3 N9005, 32 GB il gasim redus cu 13%, si un pret mai bun vata de concurenta (emag si altex) – vezi detalii aici

Pentru oferta completa de ELECTRONICE, unde apropo sunt doar cateva telefoane smart, si la care se aplica reduceri de pana la 15%, intra aici.

In rest in promotia de astazi mai gasim reducere de pana la 90% la carti (vezi link aici), pana la 65% reducere la Home&Deco (vezi link aici), pana la 80% reduceri la ceasuri (vezi link aici) si pana la 50% reducere la eBooks (vezi link aici).

Reduceri mai sunt si la alte categorii de produse iar daca esti curios intra pe www.elefant.ro sa le vezi.

Atentie!! Promotia este valabila doar astazi.


Promotia Elefant OUTLET este “fierbinte”, a fost “anuntata” astazi atat pe pagina lor de facebook cat si pe www.elefant.ro. Asa cum v-am obisnuit vom revenii cu cele mai interesante promotii, in special din categoria de electronice & IT (daca vor exista 🙂 ).

Recomandare: Nu uitati sa verificati preturile si cu alte site-uri de profil (emag.ro sau altex.ro).

Se pare ca “antrenamentele” pentru black friday 2014 se intetesc serios, iar “tonusul” magazinelor online este unul din ce in ce mai bun. Ieri noapte tocmai s-a consumat la altex.ro o alta campanie de genul noaptea devoratorilor de preturi, iar la emag a inceptut (tot ieri) festivalul promotiilor tari Oktoberfest.

Revenind la promotia celor de la elefant.ro putem presupune doar ca vor avea promotii la majoritatea categoriilor de produse: de ingrijire personala, inbracaminteincaltamintecarti, ebooks, muzica si film, ceasuri si bijuterii, jocuri si jucarii, Home & Deco cu produse de la Mobexpert si bineinteles ca nu putea sa lipseasa categoria de electronice & IT.

Tot in aceasta perioada, 16 – 18 octombrie, la elefant.ro se desfasoara campania festivalul devoratorilor de carti cu reduceri de pana la 90%, evident la carti.

PS. Tot maine cei de la Flanco.ro isi deschid un nou magazin (Bucuresti Pallady – sectorul 3) si cu aceasta ocazie au reduceri de pana la 50%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.