Minecraft movie by Warner Bros

Minecraft movieMinecraft movie!!! Cine nu cunoaste jocul Minecraft inseamna cu nu are copii. Glumesc bineinteles. Minecraft este un joc de tip Sandbox (jucatorul poate sa se miste liber intr-o lume virtuala), cu o grafica destul de slabuta si totusi jocul este foarte la moda, cel putin printre copii.

Pentru cine nu stie jocul a fost inceput initial de catre  Markus “Notch” Persson, un programator suedez iar mai tarziu a fost preluat si dezvoltat de catre cei de la Mojang, astfel jocul a trecut la un alt nivel, de la clasicele PC si Mac, jocul a fost dezvoltat si pentru alte platforme: PlayStation, Xbox, iOS si inevitabil pentru Android (vezi mai multe info pe minecraft.net).

Jocul este axat pe creativitate si constructie, permitand jucatorilor sa construiasca, folosind cuburi texturate, intr-o lume 3D/2D. Dar gata despre joc, am spus destule despre el. Daca inca nu stiti despre ce joc vorbesc mai jos gasesti un trailer.

Dar sa revenim la film. Da, exact de film vroiam sa va povestesc astazi.Cei de la Warner Bros vor sa fac un film dupa faimosul joc. Informatia a fost “plasata” chiar de creatorul jocului pe tweeter anul trecut (conform cnet.com).


Dropping a bombshell on Twitter in the form of a sneaky 128-character admission, Minecraft creator Markus “Notch” Persson revealed that he and Mojang, the studio the 34-year-old Swedish developer formed to manage the title and its expansion, are working with Warner Bros. Pictures to develop a film around the game.


Conform celor de la deadline.com noutatea consta in faptul ca cei de la Warner Brons sunt in discutii cu Shawn Levy, regizorul filmelor pentru copii Cheaper by the Dozen si a seriei O noapte la muzeu (the Night at the Museum), iar cum producatorii din spatele Lego Movie si Mean Girls sunt deja la bord, au toate ingredientele sa le iasa socoteala 🙂 .

Inca nu am gasit un trailer oficial, semn ca inca nu s-au apucat de treaba, in schimb daca vreti sa va amuzati un pic am gasit si o parodie facut dupa trailer-ul oficial.

Si totusi avem un trailer, dar nu a lui Warner Bros ci al a lui Brandon Laatsch care a lansat un proiect pe  Kickstarter, pentru filmul The Birth of Man: Minecraft Film, proiect care din pacate a fost anulat, chiar daca arata promitator:

 PS. A era sa uiti, daca nu credeti ca jocul este unul de succes iata aici dovada:


Since its release in 2011, Minecraft has become one of the most astonishing success stories in gaming history. Just yesterday, Persson announced on Twitter that the original PC version of Minecraft has reached 100 million users, with 14.3 million of them being paid accounts. Not too shabby, especially when you consider that Minecraft for the Xbox 360 and Minecraft: Pocket Edition for iOS and Android have each sold more than 10 million copies, while more than 1 million copies have been downloaded on the PlayStation 3 since that version’s December 2013 release.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.