Promotii Halloween 2014

Promotii Halloween 2014Oficial in aceasta noaptea sarbatorim halloween-ul si cum era de asteptat retailerii de profil incearca sa profite si ei de aceasta sarbatoare, fiecare cum poate 🙂 .

Batalia este apriga si sunt din ce in ce mai multi care “profita” de fiecare sarbatoare si/sau aniversare, pentru a-si marii castigurile. Dar hai sa vedem cine spune “buhuhuu” cu reduceri de groaza in aceasta perioada:

Promotii Halloween 2014

emag.ro

promotii halloween 2014Ultimii care au aparut in peisaj sunt cei de la Emag, care amentinta ca “Incepem cand se lasa intunericul!” , si anunta si un concurs unde “Castiga un premiu de-ti vine sa mori!
(vezi aici link cu promotia)


altex.ro

promotii halloween 2014Cei de la altex.ro, dupa ce au avut o mini transa de reduceri in noaptea devoratorilor de pe 28 octombrie, astazi de Halloween vin si se lauda ca “Noi avem preturi mici tot timpul“, promotie valabila intre 31 octombrie si 2 noiembrie. Probabil nu vor sa repete sloganul dupa doar 2 zile de la ultima promotie.  (vezi aici link cu promotia)

flanco.ro
promotii halloween 2014Mai stim si de flanco care a inceput de cateva zile cu reduceri de groaza, iar promotia tine 5 zile, a inceput pe 28 octombrie si tine pana maine pe 1 noiembrie, unde sunt anuntate reduceri de pana la 50 %. (vezi aici link cu promotia)

evomag.ro
evomagPractic cei de la evomag au deschis cripta :), cu reduceri Buhuhuuuu…de pana la 60%, iar perioada promotiei este 27.10 – 31.10.2014.
(vezi aici link cu promotia)

elefant.ro
promotii halloween 2014Ai carte ai parte asa ca elefant.ro sunt si ei pe baricade cu reduceri inspaimantatoare si cu sloganul Noaptea Vrajitoarelor. De, trebuia sa avem si vrajitoare. Promotia a inceput de ieri 30 octombie si tine pana astazi. Probabil o vor prelungii. (vezi aici link cu promotia)

vodafone.ro
promotii halloween 2014De aceasta sarbatoare au vrut sa profite si  cei de la Vodafone, asa ca daca vrei un telefon nou, bineinteles lipit de un abonament… go planet to www.vodafone.ro, asta pana diseara ca altfel se inchide taraba. (vezi aici link cu promotia)

Mai sunt oferte de halloween la:
f64.ro
yellowstore.ro
interlink.ro

PS. Nu utati de usturoi, altfel va treziti cu strigoii in portofel 🙂 .

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.