Saptamana devoratorilor de preturi la flanco

 saptamana devoratorilor de preturi la flancoCei de la Flanco.ro anunta saptamana devoratorilor de preturi intre 5 si 11 octombrie, cu reduceri de pana la 50% la mii de produse.

Probabil s-au gandit ca o noapte a la flanco nu este suficient, asa ca au zis ca o saptamana de preturi “devorate” ar fi mai potrivita.

Daca este sa nu luam in calcul alte mici promotii din ultima perioada, Flanco Refresh a fost ultima campanie mai maricica din ultima perioada.
In general cand aud promotii de la flanco nu sunt foarte entuziasmat, dar tot sper sa vina si ei la un moment dat cu ceva de luat in seama. Poate o data cu Black Fiday 2005.

Recomandare: Nu uitati sa verificati preturile si cu alte site-uri de profil (emag.ro sau altex.ro).

Dar sa vedem si cateva produse din promotie:
Un TV HD ready cu 29% reducere, Samsung  UE32H4000 TV LED, 81 cm (vezi aici detalii), un SmartTV Samsung 32F5500 LED, 81 cm, FullHD (vezi detalii aici), 15% reducere la cel mai ieftin Laptop Lenovo IdeaPad G50-30, Intel Celeron Dual Core, Memorie 2GB, HDD 320GB, Intel HD Graphics, ( vezi detalii aici). Cand vine vrba de tablete avem 32% reducere la  Serioux S702TAB, 4GB, Negru ( vezi detalii aici) si 10 % reducre la Samsung Galaxy Tab 3 T110, 8GB ( vezi detalii aici). legat de telefoane avem 100 RON reducere pe voucher la Telefon mobil Samsung Galaxy S5, 4G, 16GB, ( vezi detalii aici).

In rest mai sunt reduceri la electrocasnice mari (detalii aici), electrocasnice mici (detalii aici) si jucarii (detalii aici).
In rest pentru ofera completa intra pe flanco.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.