Reduceri de 1 Decembrie la Evomag MarketOnline F64 Elefant

Reduceri de 1 Decembrie la Evomag MarketOnlinePe scurt, au inceput cu reduceri de 1 Decembrie…cum era de asteptat exista si cei care “fura” startul ­čÖé . In cazul de fata ce de la evomag.ro sunt cei care au inceput mai devreme, iar pagina cu promotii de 1 Decembrie o gasiti aici:

http://www.evomag.ro/frontendCampaign/index

Aici gasiti reduceri la toate categoriile de produse: laptopuri, imprimante, tablete si telefoane, componente PC, foto-video-tv, electrocasnice, auto (nu mai apar autovehicule de aceasta data), chiar si la resigilate.

Au si un regulament al campaniei, pe care il puteti accesa la adresa: http://www.evomag.ro/upload/marketingCampaign/regulament.pdf?1416998648

In plus reduceri de 1 Decembrie vor avea si cei de la MarketOnline:
http://www.marketonline.ro/
De data aceasta cei de la MarketOnline au redenumit campania de Black Friday cu ÔÇťZiua nationala a reducerilorÔÇť, iar campania se va desfasura in perioada 27 noiembrie ÔÇô 2 decembrie, un pic mai mult fata de restul.┬á Cand vine vorba de reduceri se lauda cu: ÔÇťdiscount-uri semnificative pe categoriile de televizoare, routere wireless, tablete unde vor fi aplicate reduceri de pana la 30%; pana la 65% reduceri la electrocasnicele mici si pana la 650 de lei reduceri la produsele de ingrijire personala.ÔÇŁ


Update 28 noiembrie 2014:

Si F64 a intrat in hora reducerilor intr-o noua campanie de astazi 28 noiembrie pana pe data de 1 decembrie, unde promit “reduceri triumfatoare de pana la 60$“,
www.f64.ro – HORA Reducerilor triumfatoare


UPDATE 29 noiembrie 2014:

Am tot asteptat si asteptat. Este posibil ca cei de la┬áEmag.ro sa fi renuntat la promotia de 1 Decembrie. Spun asta pentru ca inca de ieri 28 noiembrie au venit cu promotia Samsung Crazy Days, promotie care tine pana pe data de 2 decembrie. De aceasta data se lauda ca este cea mai “nebuneasca promotie”:


De la televizoare, tablete ╚Öi telefoane de ultim─â genera╚Ťie p├ón─â la combine frigorifice, aparate foto ╚Öi video ╚Öi o mul╚Ťime de accesorii! Profit─â de cea mai nebuneasc─â promo╚Ťie la cele mai dorite electronice ╚Öi electrocasnice!

http://www.emag.ro/newsletter/2014_11_28_Samsung_Crazy_Days2

Par sa fie reduceri apropiate celor pe care le-au avut de Black Friday; De exemplu Samsung Galaxy S5 4G este 1999 lei (vezi link aici), iar de BF era 1899 lei (vezi Catalogul Emag BF), dar nu la toate pentru ca la Tabletă Samsung Galaxy Tab 4 T535 acum pretul este mai mare cu ~ 300 lei (vezi link aici).


UPDATE 30 noiembrie 2014:

Si cei de la Elefant.ro intra in hora reducerilor de 1 Decembrie, cu pana la 80% la toata gama de produse: de la jucarii (vezi link aici), pana la casa & bucatarie  (vezi link aici). Promotia tine 1 saptamana, pana duminica 7 decembrie. Vezi mai jos link-ul pentru Electro-IT.

http://www.elefant.ro/oferte-speciale/tv-telefoane


PS. Practic tot Black Fridy se numeste ­čÖé ;

PS2. Ma astept ca anul acesta sa apara si cei de la emag cu Promotii Nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.