Fara reduceri nationale la emag de 1 decembrie!

Fara reduceri nationale la emag de 1 decembrieCum se poate sa nu avem reduceri nationale la emag, de 1 decembrie si in acest an?! Uite ca se poate ­čÖü .

Se pare ca au fost afectati de cele intamplate ultima perioada, cand au avut de suferit, ba cu eroare la produsele resigilate, ba cu amenda primita la bulgari din cauza reducerilor prea mari din campania Black Friday Bulgaria. Probabil incearca sa-si revina si sa recupereze cumva gaura, evitind astfel reducerile, cel putin pentru o perioada.

Nu putem pune la socoteala campania de reduceri din aceasta perioada Samsung Crazy Days pentru ca practic este campania celor de la Samsung.

http://www.emag.ro/newsletter/2014_11_28_Samsung_Crazy_Days2

Cum anul acesta, pe 10 decembrie, cei de la┬áemag.ro implinesc 13 ani ma gandesc sa nu fie cu ghinion ­čÖé . Lasand gluma la o parte si daca luam in considerare anul 2012, cand au facut 11 anisori, au pus la bataie reduceri de 1.000.000 euro, iar in 2013 la 12 ani de viata, au dublat suma si au avut reduceri de 2.000.000 euro, ma gandesc poate anul acesta vor fi 3.000.000 euro de reduceri.

Fara reduceri nationale la emag de 1 decembrie

Fara reduceri nationale la emag de 1 decembrieDupa nebunia de Black Friday de acum o saptamana, cand au spart toate recordurile in materie de vanzari si accesari pe site, cei de la emag ne ureaza La multi ani cu un nou Logo, si atat!

Sa speram ca nu sunt afectati foarte tare si vor revenii cat mai repede cu noi oferte si reduceri pe http://www.emag.ro. Mai ales ca suntem in luna sarbatorilor de iarna, in plus cum spuneam pe 10 decembrie aniverseaza cei 13 ani de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.