Mos Craciun este fotograf cu F64 si Yellowstore

Mos Craciun este fotograf cu F64 si Yellowstore
Cum era de asteptat si magazinele de profil foto, F64.ro si Yellow Store, au pornit ofensiva de reduceri pentru perioada sarbatorilor de Craciun.

F64 – Oferta de sarbatori
Astfel avem GPS – Ghidul Pasionatilor de Supercadouri la F64, campania sarbatori 2014 care se desfasoara in perioada 10 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015. Campania celor de la F64 se adreseaza in special celor care doresc sa cumpere cadouri pasionatilor de fotografie. In plus au facut o pagina dedicata “evenimentului” (landing page-ul), unde “se va putea localiza destinatarul cadoului”, optiunile fiind:
F64 – Familist
F64 – Plimbaret
F64 – Sportiv
F64 – Specialist

Mos Craciun este fotograf cu F64 si Yellowstore


Yellow Store – Oferta lui Mos Craciun
In schimb daca vrei si altceva, poti vedea cum “Mos Craciun isi umple sacul de la Yellow Store“, da asa suna sloganul celor de la Yellow Store, iar pe landing page-ul acestora gasim mai multe tipuri de produse, 33 la numar, pentru: DSLR Profesional, DSLR Consumer, Primul meu DSLR, Portret, Zoom, Gama pro, Blituri, All weather, Performance, Ultrazoom, si  Nikon 1.

Asa ca aveti de unde alege ca sa-L fotografiati pe Mos Craciun coborand pe horn 🙂 .

PS. Si cei de la Vodafone au o promotie, Sale Days cu reduceri de 100% la telefoane cu abonamentul potrivit. Oferta completa o puteti accesa aici

One Reply to “Mos Craciun este fotograf cu F64 si Yellowstore”

  1. Liviu

    E o ocazie buna sa-mi iau si eu, in cele din urma, un DSLR. In ceea ce priveste telefoanele de la Vodafone, am urmarit ofertele, au avut asa ceva si in perioada din jurul Black Friday, ofertele sunt bune, dar trebuie sa-ti faci abonament nou.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.