Reduceri si Promotii de Mos Nicolae Evomag Utok Emag si altii

Reduceri si Promotii de Mos Nicolae Evomag Utok Emag si altiiSuntem la sfarsit de an iar luna decembrie incepe cu mult asteptatele reduceri si promotii de Mos Nicolae, mai peste tot.

Daca problema cu portofelul este rezolvata, mai este ceva important de care trebuie neaparat sa tineti cont.  Mai exact sa fiti pe faza si sa aveti grija ca Mosul sa nu intarzie in ghetute sau sub brad asa ca vobiti cu el din timp 🙂 .

Reduceri si Promotii de Mos Nicolae Evomag Utok Emag si altii

Evomag are “Promotiile lui Mos Niculae”,, campanie de reduceri inceputa inca de ieri si este valabila pana Duminica seara.Reduceri si Promotii de Mos Nicolae evomag utok emag si altii

Cei de la Evomag i-au dat o importanta destul de mare acestei sarbatori, o data ce i-au dedicata acestui eveniment o pagina speciala http://www.evomag.ro/frontendCampaign/index, unde puteti gasi reduceri bunicele: pana la 38% la laptopuri si telefoane, tablete reduse cu pana la 50%, la televizoare avem reduceri pana la 32%, la imprimate avem reduceri de pana la 56%, la aparate foto reduse pana la 48% si lista continua.
Click aici – Reduceri de Mos Nicolae la evomag
De ieri am observat ca site-ul merge destul de greu si nu stiu daca este neaparat de la numarul mare de accesari. Legat de transport, chiar daca este gratuit pentru comenzile de minim 99 ron in Bucuresti, iar in tara pentru comenzile mai mari de 299 ron, eu zic sa nu va asteptati sa ajunga in timp util pentru Mos Nicolae, poate pentru Mos Craciun 🙂 .

Spun asta pentru ca se pare ca au o problema si cu transportul, iar la ei pe site exista un mesaje de avertizare in acest sens:

Din cauza numarului foarte mare de comenzi, produsele comandate in aceasta perioada pot intarzia. Rugam clientii din Bucuresti care au comandat si primit confirmare din partea agentului de vanzari, sa isi ridice comenzile din showroom-ul evoMAG pentru evitarea intarzierii coletelor. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.”


Reduceri si Promotii de Mos Nicolae Evomag Utok Emag si altiiDe cei de la eMAG.ro am mai scris cate ceva zilele trecute (Mos Nicolae la eMAG cu un sac plin de reduceri). Ei au fost primii care au inceput cu reducerile de Mos Nicolae. Vezi link-ul de mai jos pentru a vedea oferta celor de la eMAG.ro.
Click aici – Reduceri de Mos Nicolae la Emag


Reduceri si Promotii de Mos Nicolae Evomag Utok Emag si altiiTrecem mai departe si ajungem la UTOK, unde gasim campania “Cadouri de la Mos Nicolae” cu 5 zile de recduceri intre 2 si 7 decembrie. 

Nu sunt foarte multe produse la reducere, doar 4 telefoane si 4 tablete, iar transportul este gratuit pentru comenzile peste 100 lei (toate depasesc asa ca este gratuit), iata:

Smartphones
– Utok 470Q cu reducere de la 599 la 499 lei – link aici
– Utok 430Q cu reducere de la 499 la 399 lei – link aici
– Utok 401D cu reducere de la 349 la 299 lei – link aici
– Utok 351D Pearl cu reducere de la 269 la 199 lei – link aici
Tablete
– Utok 700Q Satin (purple /red) redus de la 299 la 269 lei – link aici
– Utok 780Q cu reducere de la 399 la 369 lei – link aici
– Utok 1000Q Lite cu reducere de la 499 la 389 lei – link aici
– Utok i800 cu reducere de la 649 la 599 lei – link aici

Daca nu esti convins vezi link mai jos:
Telefoane si Tablete de Mos Nicolae la Utok


Reduceri si Promotii de Mos Nicolae Evomag Utok Emag si altiiSi cei de la MarketOnline au reduceri in aceasta perioada, tot “Cadouri de Mos Nicolae!”. Vezi aici daca te intereseaza si oferta lor:
Click aici – Reduceri de Mos Nicolae la MarketOnline

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.