CES 2015 la final dupa patru zile pline

CES 2015 la final dupa patru zile plineIeri a fost ultima zi de CES 2015, cel mai mare targ de tehnologie din lume. Dupa 4 zile putem spune ca avem despre ce vorbi. De la incarcatorul minune, care face plinul unui telefon smart in mai putin de 2 minute, la oku, scanner-ul de piele sau la magnetul de frigider inteligent conectat in cloud.

Una peste alta au fost lucruri pe gustul fiecaruia, iar daca ar fi sa-mi aleg ceva ce-mi place, fara o ordine anume, eu mi-as alege cam asa:

CES 2015 la final dupa patru zile pline

Intel Compute Stick un device de genul Google’s Chromecast si Amazon’s Fire TV, care iti transforma un TV sau Monitor, care are un conector HDMI, intr-un veritabil PC. Foarte tare este faptul ca cei de la Intel au facut o versiune pentru Windows 8.1 si una pentru Linux. Intel Compute Stick este echipat cu un quad-core Intel Atom Bay Trail Z3735F CPU, Wi-Fi si un slot microSD, printre altele. Varianta cu Windows vine cu 2GB de RAM si 32GB de storage, la un pret anuntat de 149USD. Varianta Linux este fratiorul mai mic, doar cu un 1GB de RAM si cu 8GB de memorie de stocare, la un pret anuntat de 89 USD.
CES 2015 la final dupa patru zile pline Intel Compute StickCulmea este ca aste deja pe piata la alliexpres cu 112 USD (9 ianuarie 2015), vezi link aici

Culmea este ca deja il gasim pe piata, la alliexpres cu 112 USD (9 ianuarie 2015), vezi link aici


LG 77EG9900 4K Flexible OLED TV Pentru aceste dimensiuni putem spune ca poate face diferenta 4K sau ultraHD-ul. Daca ma nasteam milionar si eram pricopsit cu un super palat, probabil ca deja imi comandam un astfel de LG.  Asta pentru ca sunt un un cinefil innascut 🙂 .
Ca un monstru de 77 de inch, aproape 2 metrii in diagonala (195 cm), este cel mai mare si tare OLED, 3D TV curved a gigantului producator coreean LG.
CES 2015 la final dupa patru zile pline

Unul element foarte “cool3” pe care gigantul TV de la LG stie sa-l faca, printr-o simpla apasare de buton al telecomenzii, este sa isi schimbe forma dintr-un curved intr-un flat. De ce acest lucru? Foarte simplu. Daca iti inviti prietenii pentru a viziona un meci, este bine sa schimbi TV-ul in modul flat, asta daca vei sa vada si cei de pe margine :),  iar daca ti-au tras clapa si esti singur, modul curved este cel care te avantajeaza.

Inca nu are stabilit un pret, dar se asteapta se fie undeva pe la $25,000 (conform cnet.com).


Selfie Flash
Chiar daca nu sunt mare fan selfie cred ca acest gadget o sa aiba succes. Mai ales ca este ieftin, doar 29USD. CES 2015 la final dupa patru zile pline selfie flash

Ce stie sa faca? Cate telefoane smart ati vazut sa aiba flash pentru camera secundara? Eu inca nu am vazut. Ati ghicit, avem de face cu un fel de flash pe care-l conectam la Jack-ul audio (conenctorul pentru casti), care iti ofera lumina cu 8 led-uri, totul pentru a face niste selfi-uri de calitate mai buna. Il poti folosi atat pentru camera secundara cat si pentru cea principala, iar bateria tine cam pentru 100 de poze.


Bateria minune cu care israelienii de la StoreDot au venit, ar fi un alt gadget pe care mi l-as dori. Cu timp de incarcare de sub 2 minute la un Samsung Galaxy S5, ce-ti mai trebuie?! Sa speram ca va ajunge cat mai repede pe piata, la un pret cat mai accesibil.


Drona Nixie, un concept wrist-to-airborne, un alt gadget care cred ca va avea succes, asta daca va reusi sa iasa pe piata. Inzestrata cu o camera fullHD Nixie pur si simplu decoleaza, isi face treaba si se întoarce frumusel la locul ei.

Astea sunt doar o mica parte din lucrurile pe care m-i le doresc, doar pentru mine 🙂 .

surse: techradar.com, cnet.com, televisions.reviewed.com, theverge.com

2 Replies to “CES 2015 la final dupa patru zile pline”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.