Noptile albe ale shoppingului la Elefant.ro

Noptile albe ale shoppingului la Elefant.roProbabil ca sunt primele nopti albe la elefant.ro din acest an ­čÖé . Deci in perioada┬á21 Ianuarie 2015 ora 00:00 si 25 ianuarie 2015 la ora 23:59, pe┬áelefant.ro vor fi 5 zile cu reduceri de pana la 80%, la produsele din cadrul campaniei Noptile albe ale shoppingului.

Pe langa produsele pe care le gasim in mod obisnuit, pe elefant.ro mai sunt si cele din cadrul categoriei elecro it, unde nu o data s-au strecurat produse cu reduceri de luat in seama.

Noptile albe ale shoppingului la Elefant.ro


Update 2:

Daca este sa ne luam dupa pretul de la tableta Allview VIVA H10HD (vezi link aici), in comparatie cu pretul pe care l-am dat eu pe ea anul trecut (vezi Review Allview VIVA H10HD), par sa nu fie reduceri, din contra. Asa c-ar fi bine sa verificati preturile si cu alte magazine de profil, gen eMAG.ro, altex.ro, sau flanco.ro.


Update 1:

La o prima vedere pare sa fie doar o schimbare de logo, de la “Lichidari de stoc” la “Noptile albe ale shoppingului“!!!
Noptile albe ale shoppingului la Elefant.ro 2

In rest sunt reduceri de pana la 25% la televizoare (vezi link aici), pana la 22% la notebook-urile Asus (vezi link aici) si pana la 30% la telefoane smart (vezi link aici);


Printre reducerile din aceste nopti, cei de la elefant.ro se lauda cu un joc LEGO City, Post de politie pentru copii, o tableta Allview Viva H7 S, 7 inch pentru tine sau un ceas Casio Edifice EFR-527L-7A pentru el.

P: Vezi noptile albe ale shoppingului la elefant.ro

Dar sigur vor fi mai multe lucruri interesante, asa ca daca esti curios intra pe www.elefant.ro sa vezi toata oferta.

Eu voi intra sa verifica daca gasesc ceva interesant.
Intre timp va puteti “delecta” cu filmul campaniei:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.