Saptamana reducerilor la MarketOnline

vezi aici oferta Saptamana reducerilor la MarketOnline

Saptamana reducerilor la MarketOnlineNe apropiem de weekend si apare o noua campanie la rubrica nebunia promotiilor.

Astazi 29 ianuarie continuam cu “Saptamana reducerilor la MarketOnline”, campanie in care se lauda ca vor fi “7 zile Nebune de Reduceri cu pana la 50%” si unde vom gasi produse IT&C, electronice si electrocasnice la preturi speciale.

Cei de la MarketOnline ramasesera cumva in urma, asta dupa ce mai toti retailerii de IT&C au avut sau inca au campanii “importante” in 2015:  evoMAG cu winter festival, elefant cu Noptile albe ale shoppingului, flanco cu Black Week, eMAG cu Revolutia preturilor si altex cu Noaptea devoratorilor de preturi. Asa ca aveti cu ce face comparatii 🙂 .

Ultima perioada mai importanta la MarketOnline a fost in Decembrie, cu Reduceri de Craciun, unde a avut promotii asemanatoare, adica tot 7 zile si tot pana la 50% reducere.

Revenind la campania inceputa in aceasta dimineata putem observa ca exista o pagina dedicata pe care o puteti accesa de aici: http://www.marketonline.ro/black-week

…voi reveni dupa verificarile de rigoare…daca va fi cazul 🙂 .


– reducere 19% la Televizor LED LG 3D Cinema 42LB6200, 106 cm – vezi link aici

Cum pare sa fie un singur produs cu reducere de 50%, un Mixer Rohnson R557 (vezi link aici), va las pe voi sa decideti daca sunt reduceri de luat in seama.

PS. link-ul este cu black-week…la fel ca la Falnco 🙂 …
PS2. astazi este si ultima zi de Revolutia preturilor la eMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.