eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii

eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8rAm ajuns si in acest punct, cand eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii.

Era de asteptat acest lucru de la eMAG, avand in vedere ascensiunea acestora pe piata. Pasul era facut deja, de la sfarsitul lui 2014, dar abia acum au decis sa faca si anuntul oficial.

eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii

Deci avem de la eMAG: Wink si Star-Light, doua branduri proprii prin care se va spori competitia in gama de produse electronice si electrocasnice.

Vezi aici tabletele Wink aflate in oferta eMAG la ora actuala pe site.

Astfel prin brandul Wink, eMAG va comercializa electronice: momentan tablete si accesorii, urmate in scurt timp si de telefoane sau alte produse.


Sub brandul Wink, comercializăm deja tablete, urmând ca în primul semestru din 2015 să aducem pe piață modele noi din gama mid-high, precum și șapte modele de smartphone-uri.


Chiar daca este cea mai ieftina (279 lei), Tableta Wink One este destul de bine accesorizata: cu Android v4.4.2 KitKat si avant un CPU Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7,  de1000 MHz. memorie RAM de 1GB si 8GB spatiu de stocare, display IPS, de 7 inch cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli.

eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8

Brandul Star-Light este destinat electrocasnicelor mici (storcatoaremasini de tocat si aparate de incalzit) si televizoare , urmand ca in scurt timp sa apara, alte noi modele de televizoare, echipamente audio și electrocasnice mari.


Sub brandul propriu Star-Light, am lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, am adaugat în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să lansăm sub umbrela aceluiași brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum și electrocasnice mari.


eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii

Sperantele si asteptarile celor de la eMAG sunt destul de mari, cu noile branduri, conform spuselor d-lui George Costache, director comercial al Diviziei Marci Proprii eMAG.


Estimăm că în primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink și 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune .


Eu le urez succes si sunt foarte curios daca vom vedea noile branduri si prin alte magazine de profil (cum ar fi la Altex 🙂 )

surse: blog.emag.ro, wink-zone.com, star-light.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.