Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

P:Vezi oferta Black Friday la Altex pentru indragostitialtex

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?O noua surpriza de la RCS-RDS pare sa se contureze… oare Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS? Vom sti exact ce si cum probabil pe data de 14 Februarie,  de Valentine’s Day.


UPDATE:
Temerile mele s-au adeverit. In mintea mea tot speram sa fie altfel, dar pana la urma este tot o reclama de promovare (intradevar una reusita) la un serviciu digi, mai exact Digi PLay.

Din 14 februarie “VEZI CE VREI” nu mai este doar un titlu de film. Devine oferta Digi Play, serviciul de video la cerere la care ai acces online, oriunde si oricand. Dar nu oricum. Cu doar 15 lei/luna poti vedea pe orice ecran filme, seriale, emisiuni, poti avea parte de actiune, aventura, dragoste sau comedie.

Tu ce vrei sa vezi? www.digi-online.ro/digiplay


Update 13 feb.: la ora la care am scris acest articol, pe pagina oficiala de facebook erau ~40 like-uri. Astazi  sunt 141, cu unul de la mine 🙂 .


Ieri seara (8 februarie), din intamplare, am vazut prima oara promoul pe DIGI24, cu Florim Piersic senior (in rolul faimosului Margelatu), Alex Papadopol si Camelia Capitanu plus super actiune, iar pana sa ma dumiresc si sa vad ce si cum, trailer-ul s-a terminat.

Astazi insa l-am “vanat” si am reusit sa retin inca un amanunt important, “Vezi Ce Vrei”  (recunosc, dupa ce am filmat cu telefonul promoul 🙂 ), dupa care a fost simplu.

Asa ca va impartasesc si cu voi informatia.

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS? – Sinopsys:


Cand o dragoste neimpartasita poate duce catre sfarsitul lumii asa cum o cunoastem, atunci cel care iubeste trebuie sa mearga pana la capat. Pentru ca ce va gasi acolo este libertatea de a alege sa vada numai si numai ce vrea.


P: Vezi promotiile saptamani la eMAGValentine’s Day la eMAG - 2015

In afara de cei 3 actori mentionati mai sus, sunt enumerati si Ionut Ianos, Gica Banica, Stefan Oancea, Razvan Radui, Cincan Daniel, Razvan Calin si Caragea Alex. Decideti voi ce si cum, gasit mai multe info despre “Vezi Ce Vrei” aici:


O productie unica, pe care oricine ar trebui sa o aprecieze din prima secunda. O poveste care creaza tensiune si suspans prin stilul in care a fost realizata. Un mix echilibrat si complet de scene spectaculoase care imbina toate genurile artistice: de la drama la mega-actiune, de la comedie spumoasa la aventura dezlantuita…


Promoul pare destul de interesant, nu?

Si cateva imagini sugestive, marca Vezi Ce Vrei:
Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

Vezi Ce Vrei MEGA film marca RCS?

surse: vezicevrei.ro, facebook.com/vezicevrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.