Deja iOS 8.4 Jailbreak pe un iPhone 6 Plus

Deja iOS 8.4 Jailbreak pe un iPhone 6 Plus ssNici o saptamana nu a trecut de cand Apple a scos ultima versiunea de iOS 8.4 release pentru dezvoltatori. Intre timp s-a gasit cineva sa-l “rezolve” cu un jailbreak folosind un iPhone 6 Plus.

Ce este un jailbreak? Explicatia simpla/scurta, pe intelesul tuturor, este varianta de Android cu acces de root, care iti ofera posibilitatea de a face modificari la nivelul sistemului de operare iOS (vezi explicatii wiki RO sau EN).
P: Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobilequickmobile

Cel care a reusit aceasta performanta este un cunoscut hacker, pe nume care este cunoscut in bransa sub pseudonimul Chiar a facut o demonstratie video postata pe Youtube, unde isi argumenteaza/demonstreaza “lucrare”.

Deja iOS 8.4 Jailbreak pe un iPhone 6 PlusDin pacate nu ofera detalii si nici un tool pentru iubitori a versiunilor iOS jailbreak, vrea doar sa demonstreze vulnerabilitate noului sistem de operare de la Apple, subliniind faptul ca s-a folosit de o problema mai veche pe care iOS-ul o are, dar in acelasi timp specifica faptul ca metoda folosite nu are nici o legtura cu CyberElevat0r (tool folosit pentru iOS 7.1.1 jailbreak). Motivul pentru care nu a oferit detalii sau un tool este simplu…inca nu este gata, dar arata ca se poate.

P: iPhone 6 Plus la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r


I am not showing persistence or an untether at the moment because something is broken with it. But hey this is just a first proof of concept.
I will keep you posted with updates. Don’t forget to subscribe to this channel if you want to no miss updates.


Asa ca mai aveti un pic de asteptat daca sunteti doritori 🙂 …

sursa: thehackernews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.