eMAG Stock Busters editia de primavara 26-27 aprilie

eMAG Stock Busters editia de primavara 26-27 aprilieEste a doua campanie din acest an, probabil cu lichidari de stoc, eMAG Stock Busters editia de primavara 26-27 aprilie, cu reduceri de pana la 50% “la mii de produse”. Mai frate, nu mai poti avea un weekend linistit, asta pentru ca toata lumea are reduceri ­čÖé ! Nu mai spun ca pana maine avem si reduceri la produse resigilate eMAG.

Prima campanie din acest an┬áeMAG Stock Busters a inceput pe 16 martie si a durat ceva ( 16 zile), si au avut aceleasi reduceri de pana la 50%. Inceputul de an este foarte “bogat” pentru┬áNebunia Promotiilor!!

eMAG Stock Busters editia de primavara 26-27 aprilieeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r


UPDATE:
Par sa fie cam aceleasi reduceri aplicate si in campania precedenta:
ÔÇô reducere de 25% la cel mai ieftin telefon smart, UTOK 351D, Dual SIM, Black, la 199 lei ÔÇô vezi link aici
ÔÇô reducere 30% la cel mai ieftin fullHD din promotie, Televizor Smart LED Toshiba, 101 cm, Full HD, 40L3433DG, la 1399 lei – vezi link aici

Intre timp vad ca poti achizitiona un laptop I7 cu 2500 lei, mai exact un HP ProBook 450 G2 cu 25% reducere si un ruxac de 99 lei cadou, care are inclus si Microsoft Windows 8.1 – vezi link aici.

Un alt produs pe care il recomand si care are un pret bun, este telefonul smart Lenovo Vibe X2, cu 4G, care are o reducere destul de mare (de 30%). Acum o luna i-am facut un Review si era 1950 lei (vezi aici review), iar acum este┬á 1349 lei – vezi link aici.


Legat de campania inceputa astazi, observam ca exista pagina dedicata promotiei ca de fiecare data: http://www.emag.ro, unde regasim aceleasi categorii de produse pe care eMAG le-a avut si la campania precedenta: IT&Mobile, TV, Foto & Electronice, Electrocasnice, Copii & Jucarii, Carti, Media & Sport, Auto, Bricolaj, Casa & Petshop, Ingrijire personala & Parfumuri si Fashion (aceasta fiind o categorie noua).

eMAG Stock Busters editia de primavara 26-27 aprilie

Ca de fiecare data Eu voi arunca o privire peste oferta lor si daca gasesc ceva interesant am sa adaug in articol. Intre timp, daca gasesti ceva interesant sa neobisnuit, poti lasa un mesaj mai jos.

IT&Mobile

TV, Foto & Electronice
Electrocasnice

Copii & Jucarii

Carti, Media & Sport

Auto, Bricolaj, Casa & Petshop

Ingrijire personala & Parfumuri

Fashion
Apropo, astazi avem si Altex Happy Sunday, probabil vor prelungi si ei cu inca o zi promotia de astazi.

eMAG Stock Busters-Lichidari de Stoc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.