Flanco Discount Days 4 zile cu super reduceri de pana la 70%


Flanco Discount Days 4 zile cu super reduceri de pana la 70%Maine 3 aprilie de la ora 7, incepe Flanco Discount Days, cu “4 zile de super reduceri”, campania care  se desfasoara in perioada 3 – 6 aprilie 2015. Cu aceasta ocazie, pe site-ul www.flanco.ro vor exista reduceri la sute de produse si branduri de top de pana la 70%. Evenimentul este anuntat de cateva zile cu mare tam tam, sa speram ca prdusele si reducerile vor fi pe masura promovarii.

Vezi Flanco Discount Days 4 zile cu super reduceri de pana la 70%flanco happy days

 


UPDATE3:
Pot spune ca exista o schimbare major (in bine), aplicata de Flanco.ro o data cu noul microsite, unde putem distinge usor categoriile de produse aflate in campanie:
TV Audio si FOTO
Tablete & Telefoane
Computere & Gaming
Incorporabile
Electrocasnice mari
Electrocasnice mici


UPDATE2:
Cu o intarziere de 2 ore, campania celor de la Flanco.ro a inceput!! Chiar si asa, la o prima vedere, sunt cateva preturi de luat in seama, unele mai bune fata de cele avute de Altex la ultima noapte a devoratorilor:
– Telefon mobil Lenovo Vibe X2, 32GB, Alb la 1299 lei (vezi link aici)
– Televizor LG 42LB5800 Smart TV LED, 106 cm, Full HD la 1699 lei (vezi link aici)
Deja au inceput si lichidari de stoc (deja 4 televizoare), semn ca preturile sunt de luat in seama.
– Consola Microsoft Xbox One, 500 GB + Kinect Senzor la 1799 lei (vezi link aici)

Recomand sa aruncati o privire si pe site-ul eMAG, unde in aceasta perioada sunt reduceri la televizoarele LG (vezi link aici).


UPDATE:
Foarte ciudat!!! A trecut de ora 7 si “microsite-ul” laudat inca nu este gata!? Inca fac plinul cu reduceri si branduri noi 🙂 . In plus vedem ca s-a modificat adresa: http://campanie.flanco.ro/.
!!! Atentei !!! Campania este disponibila doar online, iar lumea spune ca: la Smartphone Lenovo Vibe X2 (vezi review) va fi la 1299,9 lei, un pret destul de bun avand in vedere ca la eMAG este la ~ 1600 lei (vezi link aici); la LED TV LG full HD cu diagonala 106 cm la 1379,9 lei; perie rotativa Rowenta CF9220D0 la 74.99 lei.


Flanco.ro anunta ca s-a pregatit cu un “microsite ce va fi urcat incepand cu ora 07:00 AM”, in plus se lauda ca va fi mult mai usor de utilizat si astfel se vor putea accesa si procesa mult mai usor comenzile.

Cei de la Flanco.ro te indeamna sa-ti faci un cont accesand link-ul https://www.flanco.ro/customer/account/create/, unde inevitabil te poti abona la newsletter si vei “fi primul care afla promotiile”, astfel le urmeaza exemplul celor de la eMAG si Altex.

Flanco Discount Days 4 zile cu super reduceri de pana la 70%

Ultima campanie a celor de la Flanco, a fost Flanco Mania din data de 13 martie, daca excludem SALES din lista. Sunt extrem de curios legat de microsite si ce super reduceri va contine campania de astazi. Tu nu?

Iata si filmul filmele de promovare, daca nu crezi 🙂 :

Flanco Discount Days 4 zile cu super reduceri de pana la 70%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.