Star Wars VII-The Force Awakens trailer nou

Star Wars VII-The Force Awakens trailer nouCei de la Lucas Film ne pregatesc de ceva timp, o surpriza cu un nou episod Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, din noua trilogie care va avea premiera in decembrie pe 18, intre Mos Nicolae si Mos Craciun.

P: STAR WARS: THE COMPLETE SAGA (EPISODES I-VI) [Blu-Ray] la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Pana atunci nu ramane decat sa ne multumim cu un nou trailer (sau mai exact teaserul oficial #2) al noul episod Star Wars… si nu pot trece cu vedere acest lucru, asa ca “May the Force be with you”… 🙂 .

Star Wars VII-The Force Awakens trailer nou

Ma numar printre fanii inraiti a acestei serii si imi aduc aminte cu nostalgie de acele vremuri, cand faceam ture la cinematografe cu noatea in cap, asta pentru a prinde un bilet cu un loc cat mai bun la Imperiul Contraataca (Empire Strikes Back), Intoarcerea lui Jedi  (Return of the Jedi), sau la O noua speranta (A New Hope). Pot spune ca seria Star Wars mi-a marcat copilaria, sigur nu sunt singurul 🙂 .

Si nu este totul, asta pentru ca in ultima perioada am avut parte si de alte bunatati din seria Star Wars Celebration, unde printre altele au lansat prima editie complet digitalizata, in format HD a celor 6 episoade de pana acum:
FOR THE FIRST TIME EVER ON DIGITAL HD, WITH NEW BONUS EXTRAS.

Si daca sunteti curiosi ce tehnologie se poate folosi la noile episode:

Bineanteles ca nu putea lipsi din ecuatie EA si Star Wars: Battlefront:

Star Wars VII-The Force Awakens trailer nou Star Wars VII-The Force Awakens trailer nou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.