Concurs eMAG cu un BMW Z4 cadou pentru 10 milioane de comenzi

Concurs eMAG cu un BMW Z4 cadou pentru 10 milioane de comenzi Maine 19 mai, dis de dimineata ­čÖé , incepe un nou concurs la eMAG, sarbatorind si in acelasi timp marcand┬á10 milioane de comenzi efectuate.
Concurs eMAG cu un BMW Z4 cadou pentru 10 milioane de comenzieMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Evident legat de acest motiv apare si o noua campanie, iar perioada acesteia este intre 19 si 25 mai, campanie care aduce cu ea noi reduceri, de pana la 50% la produsele care vor fi afisate pe site. In plus gasim si un regulamen al campaniei pe care il putem accesa aici.


Vezi cine a castigat un BMW Z4
Update 2:
Se pare ca lumea este foarte curioasa sa afle cine este castigatorul Concursului eMAG, si implicit a cadoului pus la bataie, un BMW Z4. Mult asteptatul castigatorul a fost anuntat pe blog-ul eMAG: http://blog.emag.ro/2015/06/am-extras-castigatorul-bmw-ului-z4/. Din pacate l-am ratat ­čÖé . Poate data viitoare.

Detalii cu privire la extragere le gasiti accesant link-ul https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/3825-10-milioane-de-comenzi-premiu-bmw-z4/.


Update:
Gata, promotiile au fost postate pe pagina dedicata campaniei: http://www.emag.ro/cmp/10-milioane/, iar ca de obicei avem si categorii, 8 la numar:
IT & Mobile
TV, Foto & Electronice
Electrocasnice & Supermarket
Ingrijire personala & Parfumuri
Fashion
Copii & Jucarii
Sport, Carti & Media
Auto, Bricolaj, Casa & Petshop


Cei care vor sa afle cu o ora mai devreme promotiile eMAG de maine, trebuie sa apeleze la aplicatia pentru mobil pentru Android si iOS.

Concurs eMAG cu un BMW Z4 cadou pentru 10 milioane de comenzi

Concurs eMAG cu un BMW Z4 cadou pentru 10 milioane de comenzi 2Mai mult, eMAG pune la bataie o masina BMW Z4 pentru cei ce vor cumpara de pe site-ul www.eMAG.ro in perioada campaniei (19-25 mai), inscriindu-se automat in tragerea la sorti, iar pentru fiecare 100 de lei cheltuiti exista o sansa in plus.

Extragerea fericitului castigator va fi pe 3 Iunie, asa ca multa bafta tuturor.

Exista si un filmulet de prezentare al campaniei:

Concurs eMAG cu un BMW Z4 cadou pentru 10 milioane de comenzi

3 Replies to “Concurs eMAG cu un BMW Z4 cadou pentru 10 milioane de comenzi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.