World350 joc gratuit de la Saint-Gobain pentru 350 de ani de activitate

World350 joc gratuit de la Saint-Gobain pentru 350 de ani de activitate ssCompania Saint-Gobain marcheaza aniversarea a 350 de ani de activitate prin lansarea jocului World350, o lume paralela in care totul trebuie construit de la zero.

P: Vezi categoria de gaming de la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Conceptul jocului: in urma unui avertisment de origine necunoscuta, locuitorii planetei Pamant trebuie sa se refugieze intr-o lume paralela, numita “World350”. In acea lume, totul trebuie sa fie construit!

Cum se poate juca:
Jocul este format din patru platforme care ii permit jucatorului sa construiasca un nou habitat pentru pamanteni, cu ajutorul unui material inovator, respectiv 350CUBE.
– In laborator, selectati molecule pentru a realiza 350CUBE.
– In fabrica, amestecati bine mineralele din minereu cu moleculele pentru a se realiza 350CUBE.
– In zona de teleportare, desenati o parola pentru a deschide ușa catre World350 și teleportati oamenii impreuna cu 350CUBE.
– Pe World350, demolati rocile și inlocuiti-le cu 350CUBE. Odata implantat, acest nou material se va transforma in case.
in aceasta lume, cel mai bun jucator nu este cel care demoleaza, ci acela care construiește! Cu cat te joci mai mult, cu atat mai multe persoane vor fi salvate!
Datorita platformelor sale independente, jocul le ofera tuturor celor care se joaca libertatea de a progresa in universul lor preferat.

In onoarea celei de-a 350 aniversari, Saint-Gobain a creat acest joc video destinat publicului larg. Au fost necesare douasprezece luni de colaborare intensa pentru a produce aceasta lume.
World350 a fost proiectat si fabricat in Franta de catre compania 3 h 33, compusa dintr-o echipa de designeri graficieni, dezvoltatori, muzicieni si un designer de joc.
World350 este un joc care functioneaza atat pe tablete, cit si pe smartphone-uri (Android si iOS), care poate fi descarcat in mod gratuit oriunde in lume.
Noi caracteristici vor aparea pe tot parcursul anului. Mai multe info gasiti si pe http://world350.com/.

World350 joc gratuit de la Saint-Gobain pentru 350 de ani de activitate!

World350 reprezinta unul dintre elementele de interes ale aniversarii Saint-Gobain la nivel global. Alte elemente sunt expozitia virtuala – www.saint-gobain350years.com, pavilioanele itinerante futuriste care fac un turneu mondial si cartea aniversara, publicata de Albin Michel.

Veti putea juca World350 cu Occulus Rift, o casca de realitate virtuala, in pavilioanele itinerante montate de Saint-Gobain la Paris, in luna octombrie.

Si cateva cuvinte despre Saint-Gobain: lider mondial în domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale de constructii performante, cu vanzari de 41 miliarde de Euro în 2014, Saint-Gobain opereaza in 64 de tari si are aproximativ 180.000 de angajati. Mai multe informaţii despre Saint-Gobain gasiti pe  www.saint-gobain.com.
World350 joc gratuit de la Saint-Gobain pentru 350 de ani de activitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.