Cursuri video IT gratuite de la cybrary

Cursuri video IT gratuite de la cybrary ss1Cati dintre noi nu doresc sa primeasca lucruri gratis, chiar si atunci cand vine vorba de cursuri online. Hai sa fim seriosi, in zilele noastre lucrurile gratis sunt bine venite in orice situatie, iar daca se nimereste sa ai nevoie de asa ceva, poti spune ca a dat norocul peste tine ­čÖé .

In cazul de fata am gasit un “mediu de formare in domeniul IT┬á (tehnologia informatiei) gratuit si open source”.
P: Vezi promotiile de la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Este destul de evident, daca vrei sa ai o cariera in IT sau pur si simplu te pasioneaza subiectul dar esti la inceput, esti nevoit sa inveti. Cum?… pei sunt mai multe lucruri pe care le poti face: te duci la scoala, faci cursuri de specialitate pe bani grei, sau esti autodidact si incepi sa inveti singur, folosind diverse medii de informare. Evident, cel mai frecvent utilizat mediu de informatii in acest moment este Internetul.

Cursuri video IT gratuite de la cybrary


Si ca sa fim sincer putem spune ca sunt destule site-uri care ofera astfel de informatii, insa astazi tot navigand pe meleagurile Internetului, am ajuns pe cybrary.it, un site care doreste sa falimenteze firmele specializate in formarea profesionala din domeniul IT ­čÖé , glumesc evident. Nu cred ca-si propun asa ceva, doar vor sa ajute, iar cei care vor sa invete singuri din tainele IT-ului, sa o poata face usor si gratuit pe deasupra.


…Cybrary is a free and open source, online information technology (IT), computer training and cyber security training environment for the world. We are dedicated to keeping the worldÔÇÖs IT professionals prepared for this ever changing industry and its technologies. You can learn almost anything IT and security related for free, and you can help others to do the same.


Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, sa-ti activezi contul cu ajutorul mesajului primit dupa inregistrare. Urmatorul pas este sa te autentifici si poti accesa cursurile video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.