Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuite

Premii: 10 licente F-Secure Antivirus for Workstation
Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuiteA sosit vremea si pentru un concurs, asa ca Vastit.ro in colaborare cu Infodesign Group, unic distribuitor al solutiilor antivirus F-Secure in Romania, Bulgaria si Rep. Moldova, ofera gratuit 10 licente F-Secure Antivirus for Workstation (vezi detalii mai jos in articol).

Probabil ca cei mai multi dintre voi s-au confruntat cu virusi informatici, care au generat efecte de genul: distrugerea de fisiere importante, modificarea dimensiunii fisierelor, stergerea totala a informatiilor de pe disc, inclusiv formatarea acestuia, incetinirea vitezei de lucru a calculatorului pana la blocarea acestuia si lista poate continua.
P: Vezi promotiile de la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Pentru a evita situatiile mai sus aminte este foarte importanta utilizarea unei solutii antivirus. O solutie antivirus este special creata pentru detectarea virusilor prin verificarea continutului fisierelor si semnalarea prezentei semnaturii unui virus si pentru prevenirea infectarii prin supravegherea actiunilor din memorie si semnalarea intalnirii unor anumite actiuni care ar putea fi generate de existenta in memorie a unui virus.

Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuiteF-Secure Antivirus protejeaza in timp real computerul impotriva virusilor, a aspyware-ilor,  a atasamentelor infectate precum si a celorlalte forme de malware.  
Actualizarile de securitate automate si reactia in timp real la amenintarile aparute garanteaza cea mai rapida si mai buna protectie impotriva tuturor amenintarilor noi, in timp ce protectia impotriva exploit-urilor oferita de modulul DeepGuard va ofera un nivel superior de securitate.
Solutia F-Secure Antivirus incearca in mod automat sa dezinfecteze fisierele infectate pe care le gaseste in timpul scanarii manual. Aveti posibilitatea de a selecta cum doriti sa se manevreze fisierele daunatoare atunci cand sunt descoperite.

Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuite

Detalii concurs
Pentru a castiga o licenta antivirus F-Secure trebuie sa raspundeti corect intr-un comentariu la intrebarea indicata mai jos. Sunt asteptate raspunsuri cat mai complete.

Ce functie are modulul DeepGuard inclus in solutia F-Secure Antivirus?

Perioada: 24 21 august – 30 septembrie 2015
Premii: 10 licente F-Secure Antivirus for Workstation (1 licenta electronica pentru un PC/Mac valabila 1 an de la data instalarii)
Castigatori: Castigatorii vor fi alesi prin intermediul random.org, iar licenta va fi livrata prin e-mail.
Multa bafta!

13 Replies to “Concurs F-Secure Antivirus–10 licente gratuite”

 1. Radu Adelin

  Modulul DeepGuard ofera analiza comportamentala a aplicatiilor pentru stoparea in timp real a potentialelor atacuri.

  Reply
 2. Adriana

  DeepGuard reprezinta un modul de “extraprotectie” Acesta monitorizeaza aplicatiile noi sau necunoscute, pentru a aduce sistemului siguranta utilizarii unui soft sigur. In cazul in care o aplicatie nu poate fi verificata, DeepGuard ii analizeaza comportamentul, il monitorizeaza, pentru a impiedica actiunea unui soft suspect. Astfel, orice aplicatie potential daunatoare este impiedicata sa creeze modificari asupra sistemului

  Reply
 3. jon

  Modul proactiv ce ofera protectie instantanee impotriva atacurilor necunoscute.Ofera analiza comportamentala a aplicatiilor pentru stoparea in timp real a potentialelor atacurion

  Reply
 4. Camel

  DeepGuard analysis the behavior of computer and intercepts attacks attempting to exploit vulnerabilities in popular programs in order to install malware onto our computer.

  Reply
 5. Goss

  DeepGuard 2.0 collects new threats in the cloud and pushes out updates to the entire user community.
  Thank you for the contest.

  Reply
 6. nova

  Modulul DeepGuard ofera analiza comportamentala a aplicatiilor pentru stoparea in timp real a potentialelor atacuri.

  Reply
 7. mieszko

  Modul proactiv ce ofera protectie instantanee impotriva atacurilor necunoscute. Ofera analiza comportamentala a aplicatiilor pentru stoparea in timp real a potentialelor atacuri.

  Reply
 8. Nume de cod IGUANA

  modulul deepguard m-a salvat de sobolani ! cred ca emite o unda radio ce alunga rozatoarele. foarte ingenios si folositor la mine la sopron.

  Reply
 9. Marius Dicu

  Modulul DeepGuard inclus in solutia F-Secure Antivirus are rolul de a asigura protectie impotriva exploit-urilor, oferind astfel un nivel superior de securitate.
  Reprezinta o protectie instantanee impotriva atacurilor necunoscute.
  DeepGuard se asigura ca sunt folosite numai aplicatii sigure. Daca siguranta unei aplicatii nu poate fi verificata, incepe sa monitorizeze comportamentul aplicatiei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.