Noul iPhone 6S se lanseaza pe 9 Septembrie?

Noul iPhone 6S se lanseaza pe 9 SeptembrieApple a anuntat astazi un nou eveniment pentru data de 9 septembrie, unde se asteapta lansarea lui iPhone 6s si 6S Plus, sau poate cine stie, Apple va face o exceptie si va iesi direct cu un nou iPhone 7 ­čÖé .

Evenimentul va avea loc in San Francisco la Bill Graham Civic Auditorium la 10AM ora locala, intr-un spatiu mult mai generos, cu o capacitate de 7000 de locuri.

Anuntul se regaseste pe pagina apple la adresa apple.com/apple-events/september-2015. Tot pe acolo se va putea viziona evenimentul prin live streaming, probabil la apple.com/live.
P: vezi telefoane iPhone la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Sunt tot felul de zvonuri legat de noile performante ale noului iPhone: o camera de 12 megapixel, filmare video 4K, flash pentru camera frontala (pentru selfie :), Fors ce Tuch pentru ecran si multe altele. Raman de de vazut ce va fi adevarat si ce nu, doar peste cateva zile, pe 9 septembrie.

Noul iPhone 6S se lanseaza pe 9 Septembrie

O data cu lansarea noilor telefoane iPhone, se asteapta ca Apple sa lanseze noi modele de iPad si poate un nou Apple TV box. Dar iata ce asteapta lumea de la noile telefoane iPhone:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.