Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 1 Septembrie 2015

Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 1 Septembrie 2015altex


Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 1 Septembrie 2015Astazi 1 Septembrie revine campania Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex, dupa pauza de aproape 1 luna. Ca de fiecare data, suntem indemnati sa ne odihnim pana la ora 20:00, asta pentru a prinde reducerile de pana la 80%, reduceri care vor fi afisate doar pe www.altex.ro.


Update:
Se pare ca Altex o data cu upgrade-l facut acum cateva zile la site, a facut o schimbare si la Landing page-ul NDP, unde observam categoriile afisate intr-un left sidebar:

Laptop-IT
Telefoane
Tablete
ELECTRONICE
Entertainment
Electrocasnice MARI
Electrocasnice mici
Resigilate


Eu zic ca-i musai sa verificati si preturile de pe la concurenta, nu de alta dar mai toti sunt in promotii de inceput de scoala ­čÖé : eMAG cu Back to You, Flanco cu Back to school, chiar si cei de la UTOK cu “Ne pregatim de Scoala“.

Revenind la campania NDP de la Altex, care in ultimul timp s-a transformat intr-o campanie bilunara, de aceasta data pauza de o luna s-a datorat probabil ultimei campanii, Black Friday de Vara sustinuta de Altex in perioada 13 si 19 august 2015.
Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 1 Septembrie 2015altex

Si uite asa astazi bifam inca o campanie NPD la Altex, campanie care la care ne asteptam sa fie afisate cam aceleasi categoriile de produse:

ELECTRONICE
IT
Comunicatii
Entertainment
Electrocasnice MARI
Electrocasnice mici

Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 1 Septembrie 2015 ÔÇô astazi de la ora 20:00

Ultima predictie nu mi-a iesit, poate cea viitoarea de pe 15 Septembrie ­čÖé !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.