Oracle Academy promovează educația în domeniul informatic cu noi oferte globale

Oracle Academy promovează educația în domeniul informatic cu noi oferte globaleComunicat de presa:
“Sunt inaugurate cele mai noi cursuri, certificări și platforme de învățare interactive; Oferă posibilitatea de înscriere gratuită pentru instituții de învățământ, studenți și profesori.

REDWOOD SHORES, California, 22 octombrie 2015 – Oracle Academy, programul filantropic al Oracle, care oferă un portofoliu complet de resurse de învățare în domeniul IT pentru instituțiile de învățământ, a început anul universitar 1015 – 2016 cu o nouă curriculă, cursuri de certificare pentru juniori şi materiale de învăţare interactivă.

P: vezi oferta de astazi de la eMAGOfertele eMAG

Ca urmare a promovării misiunii sale pentru o educaţie informatică avansată şi de a o face accesibilă și captivantă pentru studenți la nivel global, Oracle Academy oferă acum înscriere gratuită pentru instituțiile de învățământ, precum și pentru persoanele fizice afiliate școlilor şi universităților, cu scopul de a inova, a dezvolta și a diversifica abilităţi în domeniile tehnice.

„Ca și companie, Oracle susţine cultura inovaţiei, a excelenţei și de leadership, care se extinde în peste 9.500 de școli și universități din întreaga lume“, a declarat Alison Derbenwick Miller, Vice Preşedinte Oracle Academy. „Suntem conştienţi de faptul că ştiinţa informatică face parte din orice industrie, iar în acest an universitar am valorificat experiența noastră colectivă prin lansarea unui portofoliu extins de oferte – inovativ şi interactiv, pentru specializări în informatică și nu numai, un concept unic creat pentru a sprijini învățământul superior şi a ghida următoarea generație de programatori și de lideri Cloud.”

Noile cursuri, curricula în Java și database Foundation au ca scop dezvoltarea în continuare a competențelor de bază ale studentului, inclusiv SQL și Java, care, în prezent, sunt fundamentale pentru domeniul informaticii, incluzând Cloud computing, big data şi Internet of Things.

Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența membrilor, Oracle Academy şi-a schimbat structura site-ului, oferind un portal interactiv pentru comunitatea sa globală de profesori, parteneri și de peste 2,6 milioane de studenți anual. Site-ul este un mijloc interactiv, menit să asigure suport în procesul de învățare prin cursuri extinse, video-uri, platforme sociale integrate şi resurse.

Află mai multe pe Oracle Academy. Urmărește @OracleAcademy pe Twitter, alătură-te comunității Oracle Academy pe Facebook și verifică Oracle Academy’s newsletter.

Despre Oracle Academy

Oracle Academy este un program educațional filantropic, realizat de Oracle şi care sprijină la nivel global dezvoltarea cunoştinţelor, inovaţiei şi competenţelor în domeniul informatic. Oracle Academy pune la dispoziţia studenților și instituțiilor de învățământ un portofoliu gratuit și complet de software, curriculă, tehnologie hosted, training-uri de formare pentru profesori universitari, suport şi resurse de certificare. Programul lucrează cu parteneri din domeniul public şi privat, în acest fel putând oferi instrumentele necesare de care profesorii au nevoie pentru a captiva, a inspira și a pregăti studenții să devină inovatori și lideri ai viitorului. Prin Oracle Academy, elevii primesc experiență practică în cele mai noi tehnologii, ajutându-i să se pregătească pentru facultate și pentru o carieră în epoca big data, Cloud computing, Internet of Things și nu numai.”

Oracle Academy promovează educația în domeniul informatic cu noi oferte globale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.