Topul accesoriilor pentru protectia telefonului preferate de romani by QuickMobile

quickmobileO alta statistica dezvaluita de catre cei de la QuickMobile a aparut astazi. Nu este vorba despre ce telefoane isi doresc femeile, de aceasta data vorbesc despre “ce accesori prefera romanii pentru protectia telefonului”.

Vezi comunicatul de presa:


P: Vezi oferta de accesorii la QuickMobileGalaxy Note 5 este in stoc la QuickMobile iar Edge plus la precomanda!


Potrivit QuickMobile.ro, cel mai mare specialist în tehnologie din România, utilizatorii preferă, când vine vorba de protecția telefoanelor, capacele pentru spate și sticla temperată. În topul preferințelor românilor se mai regăsesc husele tip agendă și tocurile. Bugetul mediu alocat pentru acest tip de accesorii este de 150 de lei.

Capacele care acoperă doar spatele telefonului sunt preferate în special de cei care cumpără telefoane foarte subțiri și care doresc să scoată în evidență această caracteristică a dispozitivelor. Astfel, 53% dintre clienți aleg aceste accesorii. Pentru a veni în întâmpinarea acestei dorințe, QuickMobile a inclus în ofertă modele de capace pentru spate care au o grosime de doar 0,3 mm. Pentru acest tip de accesorii, românii cheltuiesc în medie 80 de lei.

În ceea ce privește protecția ecranului, românii aleg în număr tot mai mare sticla temperată, în detrimentul foliilor din plastic. Astfel, peste 90% dintre clienții QuickMobile cumpără protecții pentru ecran din sticlă temperată, iar restul aleg folii din plastic. Protecțiile din sticlă temperată, pentru care clienții alocă un buget mediu de 60 de lei, au următoarele avantaje: nu afectează calitatea culorilor afișate de ecran, se dezlipesc mai greu, nu prind aer sub ele și oferă o rezistență sporită în caz de șocuri.

Topul accesoriilor pentru protectia telefonului preferate de romani by QuickMobile

Husele tip agendă, preferate de 38% dintre clienții QuickMobile, oferă și alte funcționalități, pe lângă protecție completă și eleganță. Multe modele sunt prevăzute cu buzunare pentru carduri și cărți de vizită, iar unele funcționează și ca suport pentru telefon, care îi permite utilizatorului să vizualizeze conținutul într-un mod confortabil. Bugetul mediu alocat de clienți pentru acest tip de produs este de 70 de lei.

Pe de alta parte, tocurile sunt preferate de 2% dintre clienți, în special de cei mai în vârstă, având ca avantaje faptul că pot fi folosite pentru o gamă mai largă de modele și prețul scăzut, bugetul mediu pentru achiziția acestora fiind de 50 de lei.

Spre deosebire de anii trecuții, când clienții țineau cont în primul rând de preț atunci când optau pentru o soluție de protecție pentru telefon, acum cele mai importante sunt detalii precum designul și calitatea produsului.

„Dacă în trecut s-a mers strict pe protecție, în detrimentul designului, acum lucrurile s-au schimbat. Producătorii mari de accesorii pentru protecția telefoanelor pun acum accent mai mare pe design și materiale premium”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

În privința alegerilor accesoriilor pentru protecția telefoanelor în funcție de sex, există unele diferențe: bărbații optează în special pentru huse din piele, simple, elegante și de culoare neagră, iar femeile pentru cele din categoria de lux, cu design deosebit și în culori la modă.

Există și o categorie de utilizatori care preferă să nu folosească accesorii de protecție pentru telefoane. Procentul acestora este însă redus, situându-se la 7% din totalul clienților QuickMobile.”
Topul accesoriilor pentru protectia telefonului preferate de romani by QuickMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.