Oferte de Sf. Valentin 2016 pe la Flanco, Altex, Evomag, QuickMobile…

Oferte de Sf. Valentin 2016 pe la Flanco, Altex, Evomag, QuickMobile...Ne apropiem de Sf. Valentin, iar magazinele online au inceput sa-si afiseze campaniile. Este evident, ca vor specula orice ocazie pentru a-si creste vanzarile. O ocazie buna pentru nebunia promotiilor sa-ti faca un mic update ­čÖé .

Oferte de Sf. Valentin 2016 pe la Flanco, Altex, Evomag, QuickMobile…

Primii au fost cei de la Altex cu sloganul ”┬áZiua Indragostitilor? Descopera cadourile perfecte pentru el ╚Öi ea!“, campanie care a inceput pe 4 Februarie (cam devreme) si tine pana pe data de 14 Februarie, cu reduceri de pana la 60%.


Ziua Indragostitilor la Altexaltex


Link-ul campaniei este www.altex.ro/valentines-day, unde gasim 2 mari categorii:
Pentru EA 
– reducere 200 de lei la SAMSUNG Galaxy Grand Prime G531, Gold, la pretul de 240 lei (vezi link aici)
Pentru EL.
– reducere 60% la Network Attached Storage EMINENT myiSharing EM4172, 2-Bay, la pretul de 699 lei (vezi link aici)


Urmatorii pe lista sunt cei de la evoMAG, iar sloganul acestora este “Valentine’s Day se apropie, alege cadoul ideal pentru persoana iubita!“. Campania acestora se desfasoara intre 5 Februarie si 14 Februarie (link-ul campaniei este: evomag.ro/frontendCampaign/index), iar cu aceasta ocazie au lansat si un concurs “evoMAG te trimite la munte“.


Valentine’s Day la evoMAGZiua evoMAG


Pentru a participa la concurs trebuie sa cumperi in perioada campaniei produse de minim 300 lei  (vezi regulamentul concursului aici).


Nu puteau lipsii din ecuatie nici cei de la QuickMobile, care au inceput pe 5 Februarie cu sloganul “Te vor face sa te indragostesti la prima vedere“. Exista si o sectiune dedicata acestei perioade, sectiune pe care o puteti accesa la adresa quickmobile.ro/idei-cadouri-valentines-day.


Valentine’s Day la QuickMobileGalaxy Note 5 este in stoc la QuickMobile iar Edge plus la precomanda!


Pe siteul celor de la quickmobile gasim 2 mari categorii: Valentines Day for Her si Valentines Day for Him, iar pe langa reduceri la produse gasim si carduri cadou in valoare de 50 lei, 100 lei si 500 lei. O idee buna daca nu esti convis ca poti alege cadoul protrivit.


Flanco a reactionat imediat. Campania acestora a inceput astazi 8 Februarie si tine pana pe data de 14 Februarie, iar sloganul este “Am deschis Valentine`s Shop!“.


Valentine`s Shop! la FLANCOflanco happy days


Reducerile le gasiti afisate la adresa www.flanco.ro/campanie, unde gasim 5 mari categorii:
Telefoane si Tablete,
Laptopuri si Sisteme PC,
Audio Video,
Ingrijire Personala,
Bucatarie si Casa.


Mai sunt si alte magazine online care au oferte/reduceri in aceasta perioada, insa asteptam cu interes reactia celor de la eMAG.

PS. Voi ce i-ati luat iubitei/iubitului de SF. Valentin? Astept ideii ­čśë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.