iPhone SE si iPad Pro precomanda in Romania prin QuickMobile

Nici 2 zilele n-au trecut de cand Apple a lansat iPhone SE si deja a aparut in Romania la precomanda prin QuickMobile, un lucru care nu trebuie sa ne surprinda:) . O data cu el se poate precomanda si noul iPad Pro, ambele beneficeaza de un selfie stick cadou, iar livrarile vor incepe din luna Aprilie.
iPhone SE precomanda in Romania prin QuickMobileNou smartphone de la Apple este destinat celor care isi doresc un telefon mai mic, de 4 inch, asemanator cu iPhone 5s, dar cu puterea lui iPhone 6s. Da, practic este in iPhone 6S inghesuit intr-o carcasa de iPhone 5S din aluminiu, un ecran cu o rezolutie de 1136×640, procesor Apple A9, 2 GB RAM si camera principala de 12 MP care stie sa filmeze la calitate 4K.


iPhone SE si iPad Pro precomanda in Romania prin QuickMobileGalaxy Note 5 este in stoc la QuickMobile iar Edge plus la precomanda!


Pretul afisat de QuickMobile difera in functie de memorie de stocare. Astfel iPhone SE cu 16GB are un pret de 2.299 de lei, iar varianta de 64GB are un pret de 2.699 de lei. In plus pe Quickmobile.ro gasim toate cele 4 variante de culori: Alb, Negru, Auriu si Roz.

iPhone SE si iPad Pro precomanda in Romania prin QuickMobileIn schimb pentru iPad Pro gasim 3 variante de pret, cu aceleasi culori: Alb, Negru, Auriu si Roz:
– iPad Pro de 32GB – 3899 lei
– iPad Pro de 128GB – 4699 lei
– iPad Pro de 256GB – 4799 lei

Iata si Comunicatul de presa:


iPhone SE si iPad Pro precomanda in Romania prin QuickMobile

iPhone SE, cel mai nou smartphone al Apple, poate fi precomandat în România prin intermediul QuickMobile.ro, care l-a inclus în ofertă la scurt timp după anunțul făcut de către gigantul din Cupertino.

Astfel, începând cu joi, 24 martie, noul iPhone SE poate fi precomandat pe QuickMobile.ro, urmând ca primele comenzi să ajungă la utilizatori în luna aprilie.

Design-ul iPhone SE este asemănător cu cel al iPhone 5S, carcasa fiind realizată din aluminiu.

Smartphone-ul, cu un ecran de 4 inch și o rezoluţie de 1.136×640 pixeli, dispune de procesor Apple A9 şi 2 GB RAM, camera foto principală de 12 MP având capacitatea de a filma la calitate 4K.

Prețul în România, prin QuickMobile.ro, pentru noul terminal al Apple este de 2.299,9 lei în varianta de 16 GB capacitate de stocare internă sau de 2.699,9 lei, în cazul modelului care dispune de o capacitate de stocare de 64 GB. Ambele modele ale iPhone SE pot fi achiziționate în culorile alb, negru, roz și auriu.

”Prin iPhone SE, cei de la Apple au răspuns nevoii unui segment al pieței de un telefon puternic, dar cu un ecran mai mic, care să poată fi utilizat confortabil, cu o singură mână. În același timp, este cel mai accesibil model de iPhone nou lansat. În condițiile acestea, perspectivele de vânzări sunt foarte bune. Noi ne așteptăm la peste 500 de precomenzi realizate până la sfârșitul lunii aprilie”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Noua tabletă iPad Pro, disponibilă pe QuickMobile.ro

Pe lângă iPhone SE, Apple a lansat o nouă tabletă iPad Pro, cu ecran mai mic, tot în tandem cu tendința utilizatorilor de a folosi dispozitive cât mai compacte și mai portabile.

Ecranul tabletei are 9,7 inch, fiind cu 25% mai luminos decât cel al iPad Air 2, procesorul este A9X, la fel ca în cazul versiunii mai mari, iar tableta oferă în plus suport pentru Apple Pencil. De asemenea, vine și cu varianta specială de 256 GB capacitate de stocare.

Și noua tabletă iPad Pro poate fi precomandată pe QuickMobile.ro, începând cu prețul de 3.199 lei, fiind disponibilă în culorile alb, negru, gri și auriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.