Super reduceri pe Gearbest in aceasta perioada

Super reduceri pe Gearbest in aceasta perioadaDe astazi, 13 Iunie, cei de la Gearbest au inceput o noua campanie cu super reduceri. Best Ever este numele campaniei, iar pana pe data de 16 Iunie gasiti reduceri foarte bune la gadget-uri mobile. In special la tablete si telefoane, dar oferta nu se limiteaza doar la acestea.

Asa ca mai aveti timp, cel putin 3 zile sa puneti mana pe una din reducerile afisate, insa aveti grija la stocuri, pentru ca sunt limitate.

Deci doar un anumit numar de produse sunt afisate cu reducerile speciale. De exemplu ce spuneti de pretul de 99 USD pentru un telefon Elephone S3, cu Android 6, cu 3 GB RAM si ecran de 5.2?…sunt doar 10 bucati.

Super reduceri pe Gearbest in aceasta perioada

Zilele trecute va povesteam de Teclast Tbook 10, o tableta PC 2 in 1 cu Android 5.1 si Windows 10, insa astazi gasim la oferta Teclast Tbook 11, o varianta superioara la un pret mai bun, adica 139 USD.

Super reduceri pe Gearbest in aceasta perioada

Pe langa oferta cu reduceri de vara, tot pe Gearbest gasim si o campanie pentru produsele echipate cu Intel, chiar si placi de baza. Mai multe gasiti accesand link-ul gearbest.com/promotion-intel-special-627.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.