iPhone 7 se lanseaza pe 7 septembrie

iPhone 7 se lanseaza pe 7 septembrieGata, este oficial…Apple anunta data de 7 septembrie pentru lansarea noului flagsheep iPhone 7, cu 2 zile mai devreme fata de lansarea de anul trecut a lui iPhone 6S

Este posibil ca iPhone 7 sa fie cel mai asteptat smartphone al anului!

O data cu iPhone 7 se asteapta lansarea si a fratiorului mai mare, 7 Plus, a unui nou Apple Watch, Apple TV si cine stie, poate si unui nou iPad Pro.

Un lucru care pare sa spuna ceva este poza din invitatia celor de la Apple. Daca ne uitam cu atentie, putem sa ne gandim care vor fi culorile noilor device-uri care vor fi lansate pe 7 septembrie. In plus le vedem grupate in 3, iar una este singurica.

Noutati nu prea sunt de spus, pentru ca au cam transpirat destule informatii pe internet despre noul iPhone:
– camera duala
– chipset A10
– renunta la varianta cu memorie de stocare de 16GB
– varianta de top va dispune de memorie de stocare noua, de 256GB
– lipsa conectorului jack-ul de 3.5 mm pentru casti
– design asemanator cu S6
– rezistenta la apa si poate praf…
– culori noi

Ca si anul trecut, lansarea va fi transmisa live pe web, iar pentru a putea viziona lansarea, trebuie sa folosesti un dispozitiv de la Apple sau un PC cu Windows 10 si Microsoft Edge.

iPhone 7 se lanseaza pe 7 septembrie


Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).


Sunt tare curios daca Tim Cook va reusi sa ne surpinda cu lucruri noi, care nu au transpirat pe internet. Poate cu niste casti noi, wireless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.