Black Friday 2016 la Flanco a inceput de ieri (1 noiembrie)!!!

Black Friday 2016 la Flanco a inceput de ieri (1 noiembrie)!!!Flanco a demarat inca de ieri, 1 noiembrie, campania Black Friday 2016, cu 18 zile mai devreme. Uite asa mai adaugam inca un magazin de IT&C care participa activ la desfiintarea notiunii de Black Friday in Romania ): .

 Vezi aici Oferta completa Flanco Black Friday 2016

Nu am reactionat imediat pentru ca nu am sesizat lucruri importante. Insa nu ma las batut, caut in continuare si revin cu un update daca gasesc ceva interesant. Este posibil sa apara lucruri cu adevarat reduse pe 18 noiembrie, data de referinta oferita de eMAG.ro pentru BF2016 in Romania.


UPDATE: Asa cum am promis, am revenit cu ceva produse cu reduceri bunicele, in afara de mouse de 6 lei, de casti la 9 lei sau de memorie USB de 16GB la 22 de lei (unele dintre ele pe care gasim si la emag, la acelasi pret), avem asa:

– un televizor Ultra HD, LED Smart, Philips 49PUH6101/88, de 123 cm,  la pretul de 1999 de lei, un pret mul mai bun ca la altex unde este cu 1000 lei mai scump!tv-philips– un monitor LED Acer V206HQLAB, 19.5″, HD, Negru, pe care il gasiti la 269 de lei, ceva mai ieftin ca la altex (cu 130 de lei) care oricum nu-l mai are pe stoc.monitor-acer– un Laptop LENOVO Ideapad 300-15ISK, echipat cu Intel Core i7-6500U, ecran de 15.6″, RAM de 4GB, 1TB stocare, si placa video dedicata AMD Radeon M330 2GB, la pretul de 2299 de lei, un pret mult mai bun de fata de cel afisat la altex (2899 de lei)laptop-lenovo-i7
Daca gasiti si voi ceva interesant va astept cu mesaje mai jos, in sectiunea de comentarii.


Revenind la desfiintarea notiunii de Black Friday in Romania, piatra de temelia a fost pusa acum ceva ani de catre Altex, dupa care au urmat si altii. Insa in acest an parca este din ce in ce mai rau, iar multi comercianti apeleaza la diverse trucuri pentru a incerca sa atraga cat mai multi clienti si implicit mai multe vanzari, inainte de marele eveniment:
Altex si MediaGalaxy – care deja a inceput ceva mai devreme fata de cei de la flanco.
evoMAG.ro – cateva runde de “Black Friday – K.O” cu premii speciale
PC Garage – “Cumpara acum la pret de Black Friday 2016“…adica cumperi acum, iar daca de Black Friday pretul va fi mai mic vei primi diferenta de pret inapoi.
F64.ro – “Cumpara Linistit“…la fel ca la PC Garage…cumperi acum, si primesti diferenta inapoi in cupon, daca de Black Friday pretul va fi redus.

Nu uitati ca avem pregatit un articol special pentru campanie Black Friday 2016, care este actualizat permanent si unde sunt informatii despre Black Friday 2016, Lista Magazine Participante, data si ora de incepere.Black Friday 2016 Flanco a inceput de ieri campania de BF2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.