Lenovo anunta Moto G5 si Moto G5 Plus-pret, specificatii si disponibilitate (MWC 2017)

Lenovo anunta Moto G5 si Moto G5 PlusLenovo anunta lansarea la nivel global a celei mai noi generatii Moto G: Moto G5 si Moto G5 Plus pentru cei care isi doresc de la un smartphone o calitate superioara la un preț convenabil.

Noile telefoane Lenovo, Moto G5 și Moto G5 Plus fac parte din a 5-a generatie a familiei Moto G, ce ofera funcții premium într-un smartphone cu design metalic și aspect impresionant.

Următoarea generație Moto G5 – Fără compromisuri
Moto G, prima din familie cu un design metalic atrăgător, care arată la fel de bine precum funcționează. Disponibil în două culori: Lunar Gray și Fine Gold. Design-ul din aluminiu este ales la preferințelor utilizatorilor: când au de ales între plastic, metal și sticlă, 48% dintre ei preferă telefoane realizate din metal.Lenovo anunta Moto G5 si Moto G5 PlusBateria este de 2800 mAh va oferi o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W oferă posibilitatea de încărcare pentru ore întregi în doar câteva minute. În ceea ce privește procesorul, Moto G5 foloseste un octa-core de 1.4 GHz ce oferă acces rapid la poze, aplicații cu ajutorul celor 2GB de memorie RAM. Blocarea telefonului pentru a păstra informațiile personale în siguranță, sau deblocarea acestuia, pentru a accesa aplicațiile favorite, este acum mai simplă decât oricând prin simpla atingere a cititorului de amprentă.

Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei de 13MP și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF). Like-urile sigur vor urma!

Noul Moto G5 Plus – Design atrăgător
Moto G5 Plus oferă toate aceste funcții, dar chiar mai mult de atât. Cu viteze chiar mai mari și cea mai avansată cameră foto din clasa ei, compromisul nu mai este o opțiune. Cu un design precis, Moto G5 Plus este pe atât frumos, cât și durabil.Lenovo anunta Moto G5 si Moto G5 PlusMoto G5 Plus oferă cea mai avansată cameră de 12MP din clasa sa. Tehnologia Dual Autofocus Pixels permite focalizarea pe subiect într-o clipită, pentru a nu rata nici o poză; mai exact utilizează de 10 ori mai mulți pixeli pe senzor, focalizând cu 60% mai repede decât Moto G4 Plus. Iar acesta se descurcă extraordinar și pe întuneric mulțumită diafragmei f/1.7 și a pixelilor mai mari, care permit accesul unei cantități mai mare de lumină.

Moto G5 Plus dispune de o bateria de 3000 mAh și încărcarea rapidă TurboPower ce oferă o autonomie care cu siguranță va dura pe perioada întregii zile și va permite încărcarea pentru 6 ore în doar 15 minute.

Procesorul octa-core de 2.0 GHz al Moto G5 Plus, memoria RAM de 3GB și suportul pentru 4G LTE vor rula fluent toate aplicațiile3 și vor permite consumul de jocuri, video și orice alt conținut media, precum și navigarea pe internet și streamingul muzical la viteze fulgerătoare. Moto Display prin Moto Experiences permite previzualizarea notificărilor fără deblocarea telefonului. Moto G5 Plus mai include și Moto Actions și o nouă experiență: One Button Nav, care permite navigarea rapidă folosind senzorul de amprentă.

Cu ajutorul Google Assistant, prin simpla apăsare timp de câteva secunde, a butonului Home, se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga și multe alte acțiuni.

Disponibilitate și prețuri
Moto G5 va fi disponibil în Sud Estul Europei începând cu luna martie, iar Moto G5 Plus în cea de-a doua jumătate a primăverii. Moto G5 va fi disponibil la nivel de regiune cu prețuri începând de la 199 euro pentru varianta cu 2GB RAM/16GB stocare. Moto G⁵ Plus va începe de la 279 euro pentru varianta cu 3GB RAM/32GB stocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.