Allview Smart Home se extinde cu becuri inteligente si comutator wireless

Allview Smart Home se extinde cu becuri inteligente si comutator wirelessVisual Fan alias Allview, anunta noi gadget-uri pe segmentul SMART HOME: Smart Bulb, Rainbow Smart Bulb si comutatorul de scene wireless.
Allview Smart Home se extinde cu becuri inteligente si comutator wireless-Rainbow-Smart-Bulb
Compania a pregatit doua tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb si Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „daca/atunci”, ce permit schimbarea automata a iluminatului din locuinta. Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam si controlate prin aplicatia Android dedicata. Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibila o varietate impresionanta de 1,6 milioane de nuante de culori, iar becul Smart Bulb poate fi setat atat pe lumina calda, cat si rece, fiind disponibile mai multe tonuri in functie de preferinte. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, avand o putere de 7W si durata de viata de 15.000 de ore.Allview Smart Home se extinde cu becuri inteligente si comutator wireless-Rainbow-Smart-BulbPentru a spori confortul locuintei, Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care inlocuieste orice intrerupator din locuinta, prin realizarea a sase scene presetate. Cu un design minimalist si dimensiuni reduse, comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe alta suprafata plana, nefiind nevoie sa fie conectat la priza, pentru ca functioneaza pe baterii. Comutatorului ii poate fi atribuita, de asemenea, functiunea MASTER ON (seteaza tabieturile de dimineata: trage draperiile, porneste televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (opreste toate aparatele si luminile).Allview Smart Home se extinde cu becuri inteligente si comutator wireless-comutatorul de scene wirelessComponentele sistemului Allview Smart Home sunt disponibile pentru achizitionare atat prin intermediul retailerilor Altex, MediaGalaxy si eMAG, cat si pe website-ul allview.ro.

Preturile noilor gadgeturi disponibile pe allview.ro sunt:
– Smart Bulb (129 lei),
– Rainbow Smart Bulb (199 de lei),
– Comutator de scene wireless (249 de lei).

Allview a intrat pe segmentul de solutii pentru smart home pe la sfarsitul anului trecut si vad ca nu se opreste. Daca sunteti curiosi ce cuprinde sistemul Allview Smart Home, pe langa becurile intelegente si comutatorul wireless:

Smart Cam – singura camera inteligenta care joaca si rolul unei unitati centrale ce conecteaza in acelasi timp toti senzorii casei inteligente cu ajutorul tehnologiei ZigBee.
– Smart Mirror – singurul sistem smart home care include o oglinda inteligenta, ce recunoaste atingerile in 10 puncte de presiune, se conecteaza la mediul online prin WiFi si comunica prin Bluetooth cu alte gadget-uri.
– Senzor multifunctional – detecteaza miscarea, temperatura, umiditatea si luminozitatea
– Smoke Safe – pachet cu senzor de fum
– Gas Safe – pachet cu senzor de gaz
– Priza inteligenta – ofera informatii despre consumul electric in timp real si pot fi pornite sau oprite de la distanta
– Transmitator IR – inlocuieste toate telecomenzile din locuinta
– Senzor de inundatie – notifica imediat cand detecteaza scurgeri de apa in locul in care este pozitionat

2 Replies to “Allview Smart Home se extinde cu becuri inteligente si comutator wireless”

  1. Lidia

    Ma bucur sa vad Vasi ca esti pasionat de ceea ce presupune casele smart. Te invitam si pe la noi daca esti dornic de a incerca produsele pentru “case inteligente” 🙂 Numai bine!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.