Acer Predator X27 si Predator Z271UV, noi monitoare de gaming

Acer Predator X27 si Predator Z271UV, noi monitoare de gamingZilele aceste v-am tot anuntat despre lansari ale unor produse noi pe care Acer le-a anuntat in cadrul evenimentului next@acer, eveniment ce a avut loc pe 27 aprilie la New York. Astazi vorbim despre noile monitoare Predator X27 si Predator Z271UV.

Ambele monitoare Predator folosesc tehnologia Quantum Dot, au diagonala de 27 inch, unghiuri de vizualizare de 178 grade (pe orizontala si pe verticala), suporta tehnologia eye-tracking si se lauda “cu o claritate vizuala uimitoare, culori vibrante si o performanta remarcabil de fluida”.

Vezi monitoare de gaming Acer la eMAG

Modelul Predator X27 suporta NVIDIA G-SYNC HDR la rezolutie 4K si cu o rata de refresh foarte rapida, de 144 Hz, iar Predator Z271UV are un ecran curbat 1800R si tehnologie de urmarire a privirii.

Pelicula Quantum Dot este acoperita cu puncte de dimensiuni nano, de diferite tipuri, care emit lumini colorate foarte specifice, noile monitoare pot produce o gama mai larga de culori in comparatie cu monitoarele standard, crescand puritatea culorii si eficienta.


Suntem incantati sa anuntam extinderea gamei de monitoare de gaming premium cu doua noi modele Quantum Dot, pentru a face jocurile mai realiste ca niciodata“, a declarat Victor Chien, Presedinte, Digital Display Business, Acer Inc. “Rezolutia 4K a noului Predator X27 la 144Hz si tehnologia Acer HDR Ultra creeaza imagini umitoare, care trebuie vazute pentru te convinge. Noul Predator Z271UV de la Acer va incanta, de asemenea, si entuziastii de gaming cu gama bogata de culori si afisajul curbat imersiv.


Acer Predator X27 si Predator Z271UV, noi monitoare de gamingPredator X27:
Modelul Predator X27 suporta 99% din spatiul de culoare Adobe RGB, are rezolutiei 4K (3840×2160) la o rata de refresh de 144 Hz, un timp de raspuns rapid de 4 ms si o luminozitate de 1.000 nit. Dispunand de tehnologia Acer HDR Ultra, acesta ofera cea mai buna calitate de contrast a gamei dinamice inalte.

Acer Predator X27 si Predator Z271UV, noi monitoare de gamingPredator Z271UV: 
Predator Z271UV are rezolutie WQHD (2560×1440) pe un ecran curbat 1800R, un timp de raspuns de 1ms (3ms nativ), care aproape ca elimina motion blur-ul si suporta overclockare pana la 165Hz. Dispune de design ZeroFrame, perfect pentru utilizarea in setari cu mai multe monitoare. Gama de culoare acopera 125% din spatiul de culoare sRGB.

Ecranul lui Predator Z271UV se poate inclina de la -5 la 25 de grade si pivota +/- 30 de grade, in timp ce inaltimea poate fi ajustata pana la 4,7″. Conectivitatea include DisplayPort, HDMI, iesire audio si 4xUSB 3.0. In plus, Z271UV vine echipat cu doua difuzoare de 7 wati, cu tehnologie Acer TrueHarmony.

Inca nu exista informatii despre disponibilitate si pret, insa sigur nu vor fi niste monitoare ieftine 🙂 .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.