Allview lucreaza la X4 Soul Infinity, un telefon nou cu ecran fara margini de 18:9

Allview a anuntat astazi ca lucreaza la un nou telefon de top, X4 Soul Infinity, telefon care va fi noul flagship al companiei.

Astfel vor sa-l dretoneze pe Allview X4 Xtreme, telefon care abia a fost lansat acum 10 zile.

Allview X4 Soul InfinityAcesta va fi echipat cu un ecran pe format 18:9, acelasi format folosit de Samsung pe Galaxy S8. Allview a comandate 50.000 de display-uri pentru X4 Soul Infinity, display care va fi cu 15% mai mare decat in mod obisnuit si care va fi incorporat intr-o carcasa de 5 inch.

Allview isi propune ca raportul dintre dimensiunea ecranului si marimea dispozitivului sa atinga 80%, valoare care plaseaza X4 Soul Infinity in topul primelor 10 produse din lume care se mentin in aceasta proportie. 

“Viziunea noastra a fost inca de la inceput sa oferim romanilor acces facil la tehnologie de ultima generatie. Este o promisiune care ne-a ghidat pasii in cei 15 ani de la crearea companiei si care ne-a adus astazi in momentul in care dezvoltam un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comanda  de 50.000 de display-uri. Suntem increzatori ca acest terminal va face diferenta pe piata de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui in momentul lansarii”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.    

Despre X4 Soul Infinity, Allview a anunta public de pe la inceputul acestui an, sub forma unei imagini asociate lunii august in calendarul Allview.

Inca nu se stie care va fi forma finala pe care X4 Soul Infinity o va avea, dar va fi dezvaluita pe masura ce vor finalizata componentele/subansamblele care vor fi incluse in telefon.

3 Replies to “Allview lucreaza la X4 Soul Infinity, un telefon nou cu ecran fara margini de 18:9”

  1. VastIT Post author

   Sigur va avea dotari de top, doar este anuntat ca noul flagship de la Allview, insa sper ca si optimizarea de Android va fi pe masura, altfel degeaba avem design si dotari de top.

   Reply
 1. Alexx

  Produsul asta sigur va rupe piata in doua, datorita tehnologiei similare cu cea de la S8. Si acesta sigur va avea jumatate din pretul celui de Samsung.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.