ADATA lanseaza XPG SPECTRIX D40 DDR4, memorii cu iluminare RGB

ADATA anunta lansarea modulelor DDR4 XPG SPECTRIX D40 cu iluminare cu LED-uri RGB variabila si programabila. Noua memorie SPECTRIX D40 este echipat cu module DDR4 XPG Dazzle, memorie ce atinge viteze intre 2400MHz si 4000Mhz, mult mai rapide decat maximul de 3200MHz atins de Dazzle.

ADATA lanseaza XPG SPECTRIX D40 DDR4, memorii cu iluminare RGBSPECTRIX D40 are suport pentru Intel XMP 2.0, un sistem de racire extrem de eficienta si se lauda cu o capacitatile de overclocking ideala pentru gamerii. In plus, SPECTRIX D40 a fost validat si pentru AMD AM4/Ryzen. 

 Vezi memorii ADATA DDR4 la eMAG

Iluminare RGB inteligenta cu compatibilitate ASUS AURA Sync
Modulele SPECTRIX D40 integreaza in radiator un element de iluminare multicolora RGB cu un ciclu activ pre-setat la pornire. In orice caz, utilizatorii pot controla secventa de iluminare si intensitatea acesteia, pe langa alte variabile, prin intermediul interfetelor software. SPECTRIX D40 include un controller care a fost testat pentru compatibilitate cu AURA Sync, oferind utilizatorilor de placi ASUS control extins asupra efectelor RGB, inclusiv oprire/pornire.

Viteze DDR4 extinse
Modulele SPECTRIX D40 sunt disponibile cu capacitati de overclock din fabrica de peste 4000MHz si pornesc de la 2400MHz, respecta cerintele Intel XMP 2.0 pentru a permite o overclockare mai usoara si extrema. La 4000 MHz modulele sunt efectiv de doua ori mai rapide decat DDR4, ceea ce duce la cresteri tangibile de performanta in aplicatii, de la jocuri la benchmarking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.